Sannin uutuuskappale kävi sijalla 6 maailman Viral 50-listalla Spotifyssa – Radio NRJ Finland

Sannin uutuuskappale kävi sijalla 6 maailman Viral 50-listalla Spotifyssa

Eilen Global Viral 50-listalle 6-sijalle kiivennyt Sannin Että Mitähän Vittua on tullut yhden pykälän alemmas eilisestä, mutta pysyttelee silti aivan kärjen tuntumassa. Tämä on pienelle maalle ja suomenkieliselle musiikille todellinen saavutus.

Sannin kappaleen pääsy Global Viral 50-listalle on huikea suoritus, sillä suomenkielistä kappaletta on jaettu ja kuunneltu lähes yhtä suurella volyymilla kuin esimerkiksi Rihannan uutta Work-kappaletta, joka on sijalla 4.

Global Viral 50 listaa eniten jaettuja ja nopeiten suosiotaan kasvattavia kappaleita koko maailmasta. Listoja löytyy myös jokaiselle maalle omansa. Tällä hetkellä Sannin Että Mitähän Vittua on Suomen Spotify TOP 50-listan ykkös paikalla jo toista viikkoa ja sen striimausmäärä on hieman vajaat 150 000 kuuntelua päivässä.

Että Mitähän Vittua oli eilen maailman kuudenneksi nopeimmin levinnyt kappale internetissä. Se on saanut viikossa jo yli 1,8 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa, joten kultaraja häämöttää jo erittäin lähellä. Kuuntelumäärällään se päihittää myös Suomen mittapuulla kaikki aiemmat menestyshitit.

Sanni kiertää parhaillaan Suomea Lelu Tour2016-kiertueella. Kaikki keikat voi nähdä Warner Musicin sivuilta.

Lähde:
Spotify