Sannin uusin single NRJ:llä ensisoitossa – Radio NRJ Finland

Sannin uusin single NRJ:llä ensisoitossa

Huomenna julkaistava uusi single, Että Mitähän Vittua, kuultiin tänään ensisoitossa NRJ:llä. Sanni kävi itse kertomassa uudesta kappaleestaan ja kuulumisistaan NRJ Aamussa.

Huomenna julkaistavan singlen nimi on nostattanut jo ennakkoon melkoisen myrskyn sosiaalisessa mediassa. Sanni itse suhtautuu kohuun tyynesti, eikä pidä kauhistelua millään tavalla myöskään negatiivisena asiana, itse asiassa jopa päin vastoin: hänestä on hauska huomata, että oma taide aiheuttaa niin paljon keskustelua. ”Kiroilua on miehet kautta aikojen tehnyt tosi paljon popmusassa”, Sanni sanoo. ”Hauska huomata, että tuossa on vieläkin sellainen sukupuoliraja, nainen ei saa sanoa vittu, mutta mies saa”.

”Että Mitähän Vittua” on tyylillisesti hyvin erilainen, kuin mitä Sannin aikaisempi tuotanto on ollut. Tietoisesti Sanni ei kuitenkaan ole lähtenyt muutosta hakemaan, vaan kappale syntyi hänen mukaan kuin itsestään. Tuottajansa Hank Solon kanssa yhdessä syntynyt kappale lähti pelkästä nimikkolauseesta ja samaan aikaan alkoi muodostua myös itse kappale.
”Se ei ottanut kauheasti mitään kikkailuja vaan jotenki tuntui siltä, että näin tämän kuuluu mennä ja näinhän tää menee”, Sanni sanoo.

sanni2
Sanni NRJ Aamussa

Totutulta alueelta on auttanut pois myös osallistuminen Vain Elämää-ohjelmaan, jossa musiikkiin oli heittäydyttävä uudella tavalla ja inspiraatiota ja uskallusta uusiin juttuihin sai myös muilta mukana olleilta artisteilta. Ohjelma antoi Sannille tunteen, että musiikin kanssa voi tehdä mitä vain ja hän sanoo, että sekä musiikillisesti, että henkisesti kokemus oli todella voimaannuttava.

Albumia on odotettavissa vielä tämän vuoden puolella, mutta tarkempaa aikaa sille ei vielä ole. Sanni kuitenkin odottaa jo innolla, että pääsee julkaisemaan uusia kappaleita. Hänestä on hauskaa nähdä, kuinka ”Että Mitähän Vittua”-kappale tullaan ottamaan vastaan. Uudelle levylle on kappaleita jo melko paljon valmiina ja linja alkaa albumin suhteen olla jo hyvin selvillä. Sanni kertoo, että on saanut musiikkiinsa paljon lisää varmuutta ja tuleva levy tulee olemaan selkeämpi ja suorempi. Mikäli joskus tuleekin tunne, että jotakin asiaa ei voisi kappaleellaan sanoa, on se ehdottomasti kuitenkin äänitettävä. Juurikin ne nolottavat asiat ovat Sannin mukaan niitä, joista tulee hyviä ja merkittäviä.

Kuuntele koko haastattelu täältä.

SANNI - Että mitähän vittua
SANNI – Että mitähän vittua