Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale julkaistiin, katso musavideo! – Radio NRJ Finland

Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale julkaistiin, katso musavideo!

Domino kertoo yksiselitteisesti rakkaudesta: ”Kappale kertoo siitä hetkestä, kun on niin rakastunut, että jalat lähtee alta!” Saara kertoo.

”Tässä saa päästää kaikki tunteet ulos. Tämä on stadionbiisi.”

Saara Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Thomas G:sonin, Bobby Ljunggrenin, Johnny Sanchezin ja Will Taylorin kanssa. Dominon ovat tuottaneet G:son ja Sanchez. G:sonilla on pitkä viisuhistoria, jonka kohokohta on Loreenin viisuvoittaja Euphoria. Myös Ljunggrenilla on maineikas viisutausta, hän on säveltänyt viisi Ruotsin edustuskappaletta.

Lavalla nelimetrinen domino!

Dominon näyttävä lavashow tullaan näkemään ensimmäistä kertaa 3.3. Yle TV1:ssä suorassa lähetyksessä UMK18: Saara Aalto. Lavashow nähdään samanlaisena kuin se tehtäisiin Euroviisuihin.

Tänä vuonna euroviisulavalla ei käytetä lainkaan taustascreenejä, joten niitä ei nähdä UMK-esityksissäkään. Lavasteet sen sijaan näyttelevät entistä suurempaa roolia.

”Panostamme erityisesti lavastukseen. Esimerkiksi Dominossa tullaan lavalla näkemään ainutlaatuinen, yli nelimetrisistä domino-palikoista koostuva massiivinen lavaste. Show tulee olemaan elämys niin paikan päällä kuin tv:n välityksellä”, ohjelman tuottaja Anssi Autio kertoo.

Saara Aallon kolmas ja viimeinen UMK18-kilpailukappale julkaistaan 23.2. klo 00.00. Voittajabiisi valitaan 3.3. Metro Areenalta lähetettävässä suorassa lähetyksessä, jonka juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Lähetyksessä esiintyy myös Melanie C. Voittajakappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä, ja yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan maksutta Yle.fi-sovelluksella.