Rihannan Work on tähden toiseksi pisimpään ykkösenä pysynyt hitti – Radio NRJ Finland

Rihannan Work on tähden toiseksi pisimpään ykkösenä pysynyt hitti

Rihannan ja Draken "Work" on tähden toisiksi pisimpään Billboard-listan kärjessä pysytellyt kappale, jonka ansiosta hän hätyyttelee jo Mariah Careyn ennätystä.

Ensimmäinen listaykköshitti Rihannalta oli vuonna 2007 tämän ”Umbrella”, joka sinnitteli Billboardin listaykkösenä yhteensä seitsemän viikkoa ja pitää näin Rihannan kolmanneksi suosituimman kappaleen manttelia itsellään. Seuraava ykköshitti oli Eminemin kanssa yhteistyössä tehty ”Love The Way You Lie” vuodelta 2010 ja tätä seurasi Calvin Harrisin kanssa tehty ”We Found Love”, joka on tähän mennessä Rihannan pisimpään kärkipaikalla loistanut hitti, yhteensä 10 viikon ajan.

Uusin listahittikappale, Draken kanssa levytetty ”Work”, on pysytellyt Billboard Hot 100-listan huipulla tällä hetkellä 8 viikkoa. Mikäli hitti pitää pintansa vielä muutaman viikon ajan, se pääsee siis Rihannan ennätykappaleen kanssa tasoihin. ”Work”-kappaleen listasijoitus nostaa myös Rihannnan kaikkien kappaleiden listaykkösviikkoja, joita on tällä hetkellä kertynyt kaiken kaikkiaan 59.

Listasijoituksissa Rihanna nousi tällä viikolla siis The Beatlesin kanssa tasoihin ja toiseksi pisimpään Billboard Hot 100-listan kärjessä pysytelleeksi aristiksi. Mariah Carey pitää ennätystä nimissään 79 viikolla numero ykkösenä yhteensä 18 kappaleellaan.

Lähde:
Idolator