One Directionin tauosta tulikin lopullinen hajoaminen? – Radio NRJ Finland

One Directionin tauosta tulikin lopullinen hajoaminen?

Kun One Direction – nelikko ilmoitti jäävänsä pitkälle tauolle musiikin parista, alkoi monesta lähteestä kuulua fanien kannalta erittäin ikäviä uutisia: pojat ovat päättäneet hajota lopullisesti.

US Weekly – lehden mukaan pojat olisivat antaneet virallisen lausunnon One Directionin lopullisesta hajoamisesta keskiviikkona. ”1D vain tuli tiensä päähän”, lähteen väitetään sanoneen. ”He pysyvät ystävinä, mutta ovat väsyneitä ja haluavat soolo urat”.  Erohuhut saivat alkunsa, kun julkisuuteen vuoti, ettei yksikään bändin jäsenistä ole uusinut levytyssopimuksiaan.

Tieto on myös kumottu monesta eri lähteestä. ”Ei pidä paikkaansa”, kertoo yksi lähteistä. ”Heillä on yhä aikomuksenaan palata yhteen jossakin vaiheessa”. Bändi on myös vannonut, että kaikki hajoamiseen liittyvät kertomukset ovat pelkkää spekulaatiota. One Directionin aiemmin antamat lausunnot pitävät edelleenkin paikkaansa ja Niall ja Louis myös vannoivat faneilleen, että lopettaminen on vain väliaikaista.

Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne ja Harry Styles ilmoittivat elokuussa jäävänsä väliaikaiselle tauolle. Tauko oli ansaittu One Directionin julkaistua hämmästyttävät viisi albumia viidessä vuodessa ja kierrettyä joka vuosi sen jälkeen kun sijoittuivat X Factor-ohjelmassa kolmanneksi vuonna 2010. Taukoon saatto vaikuttaa myös se, että yhtyeen viides jäsen Zayn Malik, jätti bändin viisi kuukautta aikaisemmin.

Marraskuussa pojat yhä vakuuttivat, että kyseessä on tauko, ei hajoaminen. ”Teitysti olisi naiivia kuvitella, etteivät ihmiset näkisi tätä tuhansilla eri tavoilla, mutta olemme pitämässä vain pientä taukoa ensi vuonna”, Styles kertoi tuolloin. ”Me emme ole hajoamassa”, Horan vielä jatkoi.

Lähteet:
US Weekly
ET Online
MTV