NRJ:n Iltapäivä kasvaa yhdellä – äänessä 8.8. alkaen Allu ja Ritu! – Radio NRJ Finland

NRJ:n Iltapäivä kasvaa yhdellä – äänessä 8.8. alkaen Allu ja Ritu!

Mitä saat kun yhdistät ivalolaisen elohiiren ja helsinkiläisen moottoriturvan? No tietenkin uuden NRJ:n Iltapäivän ja energiaa yhdelle Suomen kokoiselle kylälle!

NRJ:n Iltapäivää kesäkuusta saakka juontanut Alexander Eklund, 29, saa maanantaina 8.8. rinnalleen NRJ:n Päivästä tutun Ritun, eli Riikka Karjalaisen, 31. Kumpaakaan ei ole tunnettu toimituksessa varsinaisesti niinä rauhallisimpina tai hiljaisimpina tyyppeinä, joten asiantuntija-arvioiden* mukaan iltapäivälähetyksissä tulee olemaan jatkuva sporttivaihde päällä.

”Tästä tulee todella mielenkiintoista. Pohjoisin paikka, jossa olen vieraillut, on Kajaani ja Ritu tulee Ivalosta. Saa nähdä puhutaanko me edes samaa kieltä!”, NRJ:n Iltapäivän Allu toteaa juontajaparistaan.

”Mutta onneksi meillä on myös paljon yhteistä! Kuten se, että molemmat olemme energisiä ja rakastamme tennareita ja chicken wingsejä. Medium-kastikkeella. Että hyvä tulee!” Ritu lisää.

Elokuussa voit siis vaihtaa liian kahvinjuonnin, energiajuomatölkit ja tyhjäkäynnin työpaikalla tuplaenergialla pakattuun iltapäivälähetykseen. Luvassa on tämän hetken kovimpien hittien lisäksi NRJ:n Iltapäivästä jo tuttu Pikavalinta, jossa pääset valitsemaan Allun ja Ritun valitsemien biisien väliltä yhden kappaleen soittoon, murrehaikuja sekä puheluita odottamattomiin numeroihin.

NRJ:n Iltapäivässä Allu ja Ritu maanantaista 8.8. alkaen klo 14-18!

*Työkavereiden