NRJ:n Aamu ja Teflon Brothers löysivät yhteisen sävelen – Radio NRJ Finland

NRJ:n Aamu ja Teflon Brothers löysivät yhteisen sävelen

NRJ:n Aamun Viki ja Köpi ehdottivat suorassa radiolähetyksessä toukokuun lopulla Teflon Brothersille yhteisen kappaleen tekemistä. Kun yhtyeen levy-yhtiö Universal Music tarjosi Aamun kolmikolle yhden kappaleen mittaista levytyssopimusta, yhteistyönä päätettiin toteuttaa versiointi Teflon Brothersien Lähiöunelmii -hittibiisistä.

“Tuntui hienolta päästä tekemään yhdessä biisi”, sanoo NRJ:n Aamun Köpi.

“Tuli toki yllätyksenä että yllättävän kevyelläkin kiristämisellä pääsee Suomen kärkinimien kanssa studioon. Ei me oikeesti oltais niitä Pyhimyksen alastonkuvia mihinkään laitettu”, Köpi jatkaa.

Radiounelmii musiikkivideo julkaistaan 12. elokuuta.

Teflon Brothersille yhteistyö NRJ:n Aamun kanssa on puolestaan hauska proggis kiireisen keikkakesän keskellä, sanoo Pyhimys.

“Meiltähän tämä ei vaatinut kovasti työtä tai stressaamista, vaan päästiin ennen kaikkea ohjaamaan biisin tekemisen perusasioissa, ja onhan se kokonaisen biisin tekeminen aina kokemus sinänsä”, hän jatkaa ja kertoo bändin olleen yllättynyt lopputuloksesta. Nauhoitustilanne kun jännitti etenkin kutosen musiikkinumerolla lapsena rokannutta Vikiä ja ensimmäistä kertaa nauhoituskoppiin astunutta Maijaa. Likaisesta räppinuoruudestaan tunnettu Köpi puolestaan veti omat riiminsä purkkiin muutamalla otolla.

“Jokainen hoiti homman mallikkaasti, ja kukin osuus on hyvin läjässä, jotenkin aidon oloinen, sympaattinen ja samalla hauska. Myös kertosäkeen laulujen taso yllätti, kun sieltä olisi kuitenkin voinut tulla ihan mitä vaan”, pohtii Pyhimys.

Suuret kiitokset Spotifyssä 12. elokuuta julkaistavasta lopputuotoksesta saa myös huipputuottaja Jaakko Salovaara, joka hioi kappaleen täydellisyyteen asti kuten myös alkuperäisenkin version kohdalla.

                              Tsekkaa tästä miten Radiounelmii -biisin nauhoitukset sujuivat.

Hyvin käynnistyneen yhteistyön jatkosta ei kuitenkaan ole selvyyttä. Samalla kun NRJ:n Aamun jengi kertoo haaveilevansa pääsystä mukaan Teflareiden kiertueelle, yhtye ei kommentoi nähdäänkö mahdollisia yhteistyökuvioita suunniteltavan myös tulevaisuudessa.

“Pitää ainakin ottaa yhteyttä, jos writer’s block pääsee yllättämään puun takaa”, heittää Teflon Brothersin Voli ja viittaa Radiounelmii -biisin nerokkaisiin lyriikoihin, jotka ovat Vikin ja Köpin käsialaa.

“Joo huomaa että on läpänheiton ammattilaiset asialla”, naurahtaa bilepumpun kolmas jäsen, Heikki Kuula ja sanoo jopa harkitsevansa NRJ:n Aamun kuuntelemista.

Viki puolestaan tärkeintä on saada tunnustusta kotikonnuilta Kemistä: “Mää ainakin odotan, että kun biisiä aletaan soittamaan niin mun vanhat musiikinopettajat Hulivili ja Arto korottaa mun musiikkinumerot ala- ja yläasteen päättötoikkareihin kutosesta kasiin. Seiskakin riittää”.

Aamun tiimi korostaa löytäneensä ”Teflareiden” kanssa syvemmän yhteyden levytysprosessin aikana.

“Musta tuntuu että meillä kaikilla on sama käsitys rakkaudesta”, huokaisee Maija.

”Sitähän osoitetaan ainoastaan kettuilemalla toisille ihan huolella”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *