NRJ:lle Suomen kovin aamulähetys: NRJ:n Aamu, Viki ja Köpi! – Radio NRJ Finland

NRJ:lle Suomen kovin aamulähetys: NRJ:n Aamu, Viki ja Köpi!

Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio aloittavat NRJ:n Aamussa maanantaina 11.1.2016 kello 6.00.

”Radio NRJ:llä on aina ollut eteenpäin pyrkivä meininki. Olen todella innoissani uudesta pestistäni NRJ:n Aamussa!”, sanoo Viki. Köpi jatkaa: ”Viki on yksi kovimmista suomalaisista radiontekijöistä. Tämä tiimi on haaveideni täyttymys. Meillä on hyvä ryhmä kasassa!”.

Porilaisesta paikallisradiosta ponnistanut Juuso Kallio tutustui ”Kemin kuninkaaksi” kruunattuun Ville Eerikkilään YleX-radiokanavalla. NRJ:n Aamussa kaksikkoa täydentää NRJ:ltä jo entuudestaan tuttu Elina Otsala. Otsala osallistuu lähetyksentekoon pääsääntöisesti sosiaalisen median kautta. ”Ensimmäisenä aion selvittää onko Vikin tukka aito ja Köpin hauis oikeasti niin iso”, sanoo Otsala.

Köpi fiilistelee tulevaa pestiään: ”Vuosia sitten vedin aamuisin Postin haalarit päälle. Toivoin itse silloin, että joku olisi heittänyt muutaman keventävän läpän. Aikaisin uuteen päivään herääminen ei välttämättä aina ole niin nastaa, joten kiva päästä viihdyttämään NRJ:n kuuntelijoita nimenomaan aamuisin”.

”Päätettiin Köpin kanssa pistää heti ekalla viikolla iso vaihde silmään ja laittaa meidän säästöt jakoon. Joka aamu tarkkaavaisin kuuntelija saa lilan setelin taskuunsa. Se, joka osaa vastata lähetyksen loppupuolella oikein yhteen lähetyssisältöä koskevaan kysymykseen voittaa 500€!”, intoilee Viki.

”Kuuntelijan palkkapäivä” -voita 500€ NRJ:n Aamusta. Kuuntele 11.1.-15.1.2016 kello 6.00-10.00.  

#nrjaamu
#nrjfi

NRJ:n Aamu, Viki ja Köpi
NRJ:n Aamu, Viki ja Köpi

Kommentit:

  • 2.11.2016 at 13:55
    Permalink

    Mahtavaa nähdä tuttuja.

    Onko kaupallisella kanavalla eri palkka kuin yleisradiolla? Ammattinetti sanoi, että kaupallisia televisiokanavia heiluttelee suhdanteet, mutta radio on kustannustehokkaampi.

    Vastaa tähän

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *