Nikke Ankara aloitti tämän vuoden NRJ Live Sessions -keikat – Radio NRJ Finland

Nikke Ankara aloitti tämän vuoden NRJ Live Sessions -keikat

Marraskuussa debyyttialbuminsa julkistanut Nikke Ankara esiintyi uransa ensimmäistä kertaa NRJ Live Sessionseissa.

Räppäri kävi Renne Korppilan haastattelussa NRJ illassa juuri ennen liveshowtaan. Soundchekin aikana innokkaimmat fanit odottelivat jo pääsyä sisään studiolle ja koska tosifaneilla on nykyään oltava oma nimityksensä (esimerkiksi Belieberit tai Directionerit) Nikke nimesi omat faninsa opetuslapsikseen.
”On hyvät fiilikset, näistä tulee hyvät bileet”, Nikke lupasi.

Syitä hymyillä on monia muitakin muita, sillä Nikke Ankaran ”Nikke Tulee Kotiin”-esikoisalbumi striimasi juuri platinaa ja mies lisäsi Instagram-tililleen kuvan Nrj-studiolta, jossa ilmoitti uutisen faneilleen.

Mun debyyttialbumi striimas platinaa!!! Kiitos paljon jengille ketkä on luukuttanu! #Nikketuleekotiin @kimmovaltanen

A photo posted by Biggie Balls (@nikkeankara) on

Sosiaalisesta mediasta Nikke kertoo muutenkin suosivansa Instagramia eniten. Omaa henkilökohtaista Facebook-profiiliaan hän sanoo päivittävänsä erittäin harvoin, eikä Twitterissäkään twiittien kirjoittelu kuulu hänen suurimpiin harrastuksiinsa.
”Vastailen siellä kyllä paljon ihmisille”, hän sanoo.

Keikalla kuultiin uusimman singlen, ”En tiedä sun nimee”, lisäksi myös Niken läpimurtokappale, ”Perjantai 13.” ja monta muuta miehen hittiä. ”Koska Sä Eroot”-kappaleesta Nikke kertoi, että oli joskus mennyt tytön kanssa kahville ja selvisi, että tällä onkin poikaystävä. Se oli innoittanut kirjoittamaan kappaleen, jolla mies palasi tauon jälkeen takaisin musiikin pariin.

Nikke kiertää tällä hetkellä Cheekin kanssa Suomen jäähalleja ja kiertue huipentuu loppuunmyytyn konserttiin Hartwall Arenalla 26. helmikuuta. Nikke on myös ehdoilla vuoden artistin/yhtyeen kategoriassa Emma-gaalassa, jossa myös yleisö saa äänestää. Hän myös esiintyy gaalassa 11. maaliskuuta.

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi:

Nikke2
Nikke Ankara
Nikke1
Nikke Ankara

Kuuntele koko haastattelu tästä:

 

Lataa tiedostona