Neuvoja isyyteen, osa 2 – Radio NRJ Finland

Neuvoja isyyteen, osa 2

Mitä pitäisi tietää isyydestä ennen lapsen yrittämistä? Onko se pelkkää vaippojen vaihtamista tai vaimon juoksupoikana toimimista? AskMen neuvoo ja opastaa.

  1. Kilpailu kaikesta. Muut perheelliset tenttaavat, mitkä olivat vauvan mitat, milloin hän pyörähti ensimmäisen kerran, milloin konttasi, milloin käveli ja niin edelleen. Sitten näitä tuloksia vertaillaan omiin lapsiin, koska oma lapsi on tietysti se paras.
  2. Pääset taantumaan takaisin lapseksi. Leikit ja lastenohjelmat saavat sinunkin osaltasi automaattisen hyväksynnän, koska olet isä. Voit hyvällä omallatunnolla katsoa lapsesi kanssa vanhoja lempipiirrettyjäsi.
  3. Sukulaisiakin näkee. Yhtäkkiä teillä vierailee mummua ja vaaria tuon tuostakin, eivätkä muutkaan sukulaiset enää keksi tekosyitä olla tulematta juhliinne. Kaikki haluavat nähdä suvun uuden tulokkaan, mikä myös tarkoittaa toimivaa turvaverkostoa, jos haluatte esimerkiksi käydä kahdestaan jossain ilman vauvaa.
  4. Isyys ei ole rakettitiedettä, ainakaan paljon. Mutta välillä voi tuntua, että isyys vaatii insinöörin tutkinnon, sillä sen verran turvaistuinten, rattaiden ja lelujen rakentelu ja asentaminen raivostuttaa. Eikä voi edes kiroilla lapsen kuullen.
  5. Se on maailman paras asia. Isyys saa miehen tuntemaan enemmän ylpeyttä ja onnea kuin mikään muu asia. Se osoittaa, että pojasta on kasvanut mies, joka voi ottaa vastuuta jälkikasvustaan.

Alkuperäinen: AskMen

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Miehestä isäksi
Nainen huolissaan: ”Mieltäni painaa tulevan lapseni isyys. Olin yhdynnässä toisen miehen kanssa”
Parisuhteen merkitys ja tehtävät

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *