Weekend Festival jälleen ensi elokuussa – paikka avoin, Aftermovie julkaistu! – Radio NRJ Finland

Weekend Festival jälleen ensi elokuussa – paikka avoin, Aftermovie julkaistu!

Jättimäisen suureen suosioon noussut Weekend Festival järjestetään jälleen ensi vuonna 17.-18. elokuuta. Tapahtumapaikka ei ole vielä varmistunut, mutta siitä käydään parhaillaan neuvotteluja Helsingin ja muutaman muun paikkakunnan kanssa. Festivaalin artistikattaus koostuu aiempien vuosien tapaan monista kotimaisista suosikeista sekä suurimmista ulkomaisista huippunimistä.

Nyt jo seitsemännen kerran pidettävän Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvan Weekend Festivalin ensimmäiset artistit julkaistaan ensi vuoden alussa. Nyt jo on kuitenkin mahdollisuus ostaa tapahtumaan kahden päivän lippuja 75 euron erikoishintaan osoitteessa www.nrj.fi sekä 11.12. alkaen myös osoitteessa www.wknd.fi. Tämä Blind Ticket -erikoismyynti kestää vuoden loppuun saakka.

Weekend Festivalin 2017 Virallinen Aftermovie on juuri julkaistu. Aftermovien ohjauksesta vastaa lukuisia vastaavia teoksia aiemmin ohjannut Georgius Misjura.

Aftermovie tarjoaa katsojille mahdollisuuden päästä osalliseksi Weekend Festivalin tunnelmaan Helsingissä, ja se sisältää ja sisältää myös koosteen tapahtuman alkuajoista tähän päivään asti.

– Tämän vuoden Weekend Festivalin Aftermoviessa on kyse ihmisistä, musiikista ja kaupungin urbaanista tunnelmasta. Aftermovie näyttää upeita tunnelmakuvia pohjoisen urbaanin- ja elektronisen musiikin skenestä, Misjura kertoo.

Artisteista videolla nähdään mm. Pendulum Live, The Chainsmokers, Rae Sremmurd, Armin Van Buuren, Inna, Don Diablo, Yellow Claw,sekä Reino Nordin ja Alex Mattson. Oman osansa festivaalitunnelmasta saavat myös Helsingin kauniit miljööt sekä lukuisat Weekend Festivalin kävijät