Weekend Festival Aftermovie – Radio NRJ Finland

Weekend Festival Aftermovie

Jättimäisen suureen suosioon noussut Weekend Festival järjestetään yhä Helsingissä ensi elokuussa. Tapahtumapaikkana on entiseen tapaan Helsingin Kyläsaari. Elokuun 4.-5. päivinä järjestettävän festivaalin artistikattaus koostuu monista kotimaisista suosikeista sekä ulkomaisista huippunimistä. Helsingin lisäksi järjestetään Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa 3.-5. elokuuta.

Nyt jo kuudennen kerran pidettävän Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvan Weekend Festivalin puitteet ovat ensi vuonna massiivisemmat kuin koskaan aiemmin. Alueen uudisrakentamisen aikataulu on pitänyt osaltaan epävarmana festivaalin jatkoa Kyläsaaressa, mutta ainakin vuonna 2017 tapahtuma voidaan siellä vielä pitää. Weekend Festivalin järjestäjät etsivät yhä kuumeisesti uutta paikkaa siltä varalta, että ensi vuosi olisi viimeinen Helsingissä.

Jättisuosittu Weekend Festival on ollut jokaisena vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty, ja kävijöitä on ollut parhaimmillaan 60 000.

Viimekertaisen tapahtuman virallinen Aftermovie on julkaistu:

Aftermovie tarjoaa katsojille mahdollisuuden päästä osalliseksi Weekend Festivalin tunnelmaan sekä Helsingissä että Pärnussa, ja näyttävät ilmakuvat tuovat näköalan festivaalialueeseen ja tapahtumamiljööseen lintuperspektiivistä. Huikeiden puitteiden esiintyjinä nähdään monia maailman tämän hetken suosituimpia artisteja, kuten Tiesto, Steve Aoki ja Dimitri Vegas & Like Mike.