Tubettaja Jaakko Parkkali radioon ystävänpäivänä: ”Homma lähtee käsistä!” – Radio NRJ Finland

Tubettaja Jaakko Parkkali radioon ystävänpäivänä: ”Homma lähtee käsistä!”

Radio NRJ juhlii ystävänpäivää 14.2. yhdessä koko Suomen kanssa, kun illan pimetessä erikoislähetyksen ottavat haltuun tubettaja Jaakko Parkkali sekä NRJ:n listaohjelmista tuttu Ritu.

Kaksituntinen ystävänpäiväspesiaali sisältää saunanlämmintä tunnelmaa, ruusunpunaisia ilmapalloja ja toivemusiikkia. Ritu ja Jaakko haluavat olla läsnä mahdollisimman monen kuuntelijan ystävänpäivätunnelmissa.

”Me ollaan kaikkien frendejä ja haluamme, että kukaan ei ole yksin”, sanoo Jake Parkkali. ”Odotan ja samalla pelkään, että lähetys lähtee käsistä. Hyvällä tavalla. Jos joillain sanoilla luonnehtisin tulevaa ystävänpäiväspesiaalia, käyttäisi sanoja tajunnanräjäyttävä spektaakkeli!”

”Tämähän tarkoittaa nyt sitä, että tässä on sitten onnistuttava!”, nauraa Ritu, eli NRJ:n Riikka Karjalainen. ”Olemme avanneet NRJ:n nettiin ohjelmalle oman sivun, mitä kautta voi käydä ilmiantamassa oman tulevan ystävänpäiväsuunnitelmansa, oli kyse sitten kosinnasta tai eristäytymisestä yksin johonkin ivalolaiseen mökkiin. Ei epäilystäkään, että tästä tulee ihan sairaan hauskaa!”

NRJ:n Ystävänpäiväspesiaali – Jaakko Parkkali & Ritu, NRJ:llä keskiviikkona 14.2.2018 klo 18–20.