Tanssimusiikin supertähti Hardwell Weekend Festivalille – myös lukuisia muita julkistuksia elokuulle Helsinkiin! – Radio NRJ Finland

Tanssimusiikin supertähti Hardwell Weekend Festivalille – myös lukuisia muita julkistuksia elokuulle Helsinkiin!

Maailman tämän hetken suosituimpiin tanssimusiikin supertähtiin lukeutuva Hardwell saapuu yhdeksi elokuisen Weekend Festivalin päätähdeksi. Tämä DJ Magin maailmanlistan kärkeen jo kahdesti äänestetty artisti on yksi festivaalin toivotuimmista esiintyjistä.

Muita tapahtumaan nyt julkistettavia supertähtiä ovat mm. Panda-hitillään megasuosioon noussut vuoden 2016 striimatuin rap-artisti Desiigner, vasta 18-vuotias räjähdysmäisessä nosteessa oleva yhdysvaltalainen räppari Ybn Nahmir, hollantilainen Future house -tyylin taituri, Don Diablo joka tuo tänä vuonna Weekendiin poikkeuksellisen hienon visuaalisen shown sekä nouseva nuori DJ-komeetta Brooks, jonka kappaleita on lyhyessä ajassa striimattu kymmeniä miljoonia kertoja ja jonka potentiaalista kertoo paljon viime viikolla David Guettan ja Martin Garrixin kanssa julkaistu yhteiskappale Like I Do.

Nyt julkistettavia kotimaisia artisteja ovat Evil Stöö & Koksu Koo, Gasellit, Mikael Gabriel, Versace Henrik x Musta Hanhi x NCO sekä Pastori Pike & Aito G’s.

Weekend Festivalin lippujen hinnat nousevat 12. maaliskuuta, jolloin tulevat myyntiin myös päiväkohtaiset liput ja loput lippukategoriat. Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä festivaali kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi, ja Hietaniemen uimarannalle odotetaan 17.-19. elokuuta yhteensä noin 100 000 festarivierasta.

Jo aiemmin Weekend Festivalille on julkaistu mm. supertähdet David Guetta, Martin Garrix, ja Macklemore sekä yhdysvaltalainen hiphopin kärkiryhmä Migos. Festivaalin viimeisin artistikattaus löytyy osoitteesta www.wknd.fi/lineup

Weekend Festival siirtyy tänä vuonna kokonaan cashless-järjestelmään, jonka myötä festivaalin kulunvalvonta helpottuu, ja asiakkaat voivat ladata rannekkeelle ennakkoon rahaa ja palveluita.

– Weekend Festival muuttaa Hietaniemen alueen kokonaisvaltaiseksi festivaalielämykseksi ja puistoaluetta tullaan hyödyntämään monipuolisesti useilla lavoilla ja aktiviteettialueilla, kertoo tapahtuman promoottori Sami Vepsäläinen. – Festivaalin kattaus täydentyy vielä kevään aikana, ja luvassa on vielä mielenkiintoisia yllätyksiä. Tapahtuman kolmipäiväisyys mahdollistaa meille laajemman artistikattauksen ja tulemme tänä vuonna panostamaan myös festivaalin oheistapahtumiin ja jatkobileisiin entistä enemmän, Vepsäläinen jatkaa.