Sannin Vahinko myi platinaa ja sai musiikkivideon – Radio NRJ Finland

Sannin Vahinko myi platinaa ja sai musiikkivideon

SANNIn uusin single Vahinko on toista viikkoa putkeen Suomen soitetuin radiokappale. Kesäkuussa julkaistu Vahinko on myös ylittänyt platinarajan.

Kesän aikana fanit saivat osallistua Vahinko-kappaleen musiikkivideon tekoon ja tänään julkaistu video sisältää fanien lähettämiä videoklippejä.

”Ku Vahinko julkastiin, aloin saada snäppiin videoita joissa jengi lipsynkkaa biisiä. Yhdellä keikkareissulla snäppäsin aiheesta ja pyysin lisää samanlaisia videoita. Sain viidessä minuutissa kymmeniä lauluvideoita ja mietin että olis mageeta tehdä fanien kanssa ihan oikee musiikkivideo. Tää keikkakesä on ollut ihan mieletön. Tuntuu, että se on lähentäny mua ja mun faneja. Oli tosi kiva huomata miten hyvin tyypit lähti messiin tekemään tätä videoo. Tästä tuli ehkä mun siistein filmi. Kiitos kaikille!”, kertoo SANNI.

https://www.youtube.com/watch?v=1X-ZV0RHHH4

SANNI on parhaillaan studiossa työstämässä myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa albumia.

 

TIEDOTELISÄYS klo 12:12:

Valitettavasti musiikkivideo on poistettu näkyviltä. Ohessa SANNIn omat kommentit asiaan.

”Julkaisin eilen Vahinko -musavideon. 

Oon kattonu sen monta kertaa alusta loppuun ja vaan fiilistelly miten ihania ja heittäytyväisiä faneja mulla on. Oon vieläkin keikkakesän jälkihumussa ja ymmällään kaikesta hyvästä energiasta, mitä mun fanit ja kaikki keikoille saapuneet tyypit ovat saaneet aikaan. Siksi halusin ikään kuin kiitokseksi antaa mun kuulijoille mahdollisuuden päästä päärooliin mun uudella musiikkivideolla. Oon saanut videosta mielettömästi positiivista palautetta faneilta ja heidän vanhemmiltaan. 

Videon idea lähti snapchat -applikaatiosta, jossa sain läjäpäin kaikenikäisten fanieni oma-alotteisia Vahinko -lauluvideoita. Aktivoin tästä ilahtuneena omissa someissani viralliselle musiikkivideolle tahtovat fanit lähettämään videoita, joissa he laulavat Vahinkoa. 

Kaikilta osallistujilta on pyydetty kuvausluvat. 

Videolla on kaikenikäisiä faneja.

Alaikäisten vanhemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksen lapsensa videoon. 

Sain myös mukana paljon liikuttavia viestejä vanhemmilta, jotka halusivat kertoa miten onnelliseksi musiikkivideolle pääsy heidän lapsensa tekee. 

Video kuitenkin jouduttiin poistamaan, sillä muutaman soraäänen mukaan kappaleen teksti ei sopinut kaikkien suuhun. Emme osanneet tiimini kanssa odottaa, että videoon saatettaisiin rinnastaa vastenmielisiä assosiaatioita, kun lähtökohtaisesti tarkoitus oli vaan antaa faneille mahdollisuus laulaa lempikappalettaan biisin musavideolla.

Kiitos ja anteeksi,

SANNI”