SAARAn Superpowers-singlestä herkkä ja pelkistetty akustinen versio – Radio NRJ Finland

SAARAn Superpowers-singlestä herkkä ja pelkistetty akustinen versio

Suomessa kuvattu musiikkivideo julkaistiin tänään.

23-vuotias multitalentti Youtube-tähti SAARA julkaisi singlensä ”Superpowers” maaliskuussa. Kappale on Teemu Brunilan, Hank Solon ja SAARAn yhdessä kirjoittama. Hank Solo on myös tuottanut kappaleen. Jenkeissä singlen julkaisijana on Capitol Records, jonka listoilta löytyy muun muassa Katy Perry, Beck ja Tori Kelly. Briteissä SAARAn musiikkia julkaisee Polydor (Ellie Goulding, Years&Years, Take That, Lana Del Rey).

”Superpowers”-singleä on streamattu Spotifyssa yli neljä miljoonaa kertaa. Spotifyssa sitä kuunnellaan eniten Suomen jälkeen Ruotsissa, Filippiineillä, Norjassa ja Briteissä. ”Superpowers” on saanut radiosoittoa Ruotsissa Radio NRJ:llä ja P3:llä. Norjassa kappaleen soittolistasi Norjan Yleisradion mP3. Kappale on kohonnut Ruotsissa myös Musical.lyn suosituimmaksi kappaleeksi. Musical.ly on musiikkia ja videota yhdistävä sosiaalisen median palvelu, joka kasvaa hurjaa vauhtia maailmalla.

Nyt ”Superpowers”-kappaleesta on tehty akustinen versio, jossa SAARAa säestää Tero Roininen (GG Caravan). Tuore versio on tyylikäs toteutus Hank Solon ja Teemu Brunilan alkuperäisestä kappaleesta ja siinä SAARAn kaunis ääni pääsee todella oikeuksiinsa. Akustisen version herkkä musiikkivideo julkaistiin tänään keskiviikkona 3. toukokuuta klo 16. Voit katsoa videon tästä. SAARA on tällä hetkellä Los Angelesissa, jossa hän on markkinoinut singleään.

SAARA on valtavan suosittu sosiaalisessa mediassa. Hänellä on Youtube-kanavallaan yli 900 000 seuraajaa, Instagramissa 270 000 seuraajaa, Facebookissa lähes 100 000 seuraajaa ja Twitterissä 19 000 seuraajaa.