Saara Aallon ensimmäinen UMK18-kappale Monsters on julki! – Radio NRJ Finland

Saara Aallon ensimmäinen UMK18-kappale Monsters on julki!

Saara Aalto säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Linnéa Debin, Joy Debin ja Ki Fitzgeraldin kanssa. Kappaleen on tuottanut The Family, joka on tehnyt mm. Måns Zelmerlövin viisuvoittajabiisin Heroes. Fitzgeraldin ansioluetteloon kuuluu yhteistyö esimerkiksi Jonas Brothersin ja Pitbullin kanssa. Monsters-musiikkivideon on ohjannut Alex Herron.

”Saaran biisejä, musiikkivideoita ja esityksiä on ollut suunnittelemassa ja tekemässä poikkeuksellisen taitava ja kansainvälinen ryhmä. Suomalaisten lisäksi mukana on tekijöitä mm. Ruotsista, Englannista, USA:sta ja Norjasta. Suomessa tällaisia esityksiä on tuskin koskaan nähty”, ohjelman tuottaja Anssi Autio kertoo.

”Kaikki kolme esitystä tehdään UMK-lavalla niin kuin ne tehtäisiin Euroviisuihin. UMK18: Saara Aalto -tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kaikki kolme esitystä livenä, sillä vain yksi biisi voittaa.

Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale julkaistaan 16.2. ja kolmas 23.2. Voittajabiisi valitaan 3.3. Metro Areenalta lähetettävässä suorassa lähetyksessä, jonka juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Lähetyksessä esiintyy myös Melanie C. Voittajakappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä.