Roope Salminen & Koirat julkaisi uuden singlen – Radio NRJ Finland

Roope Salminen & Koirat julkaisi uuden singlen

Roope Salminen & Koirat julkaisi tänään uuden singlen ”Nannanaa”. Tarttuvalla kappaleella on feattaamassa loistava rap-artisti Pyhimys. Kappale on rennosta tunnelmastaan huolimatta laulu rakkauden vaikeudesta.

”Kun me nähdään lehden kannessa pop-tähden täydellinen perse, me ymmärretään, että se on photoshopattu kuva. Että se ei ole totta, että ei olisi tervettä verrata itseään siihen. Mutta kun me nähdään somessa kavereiden ja tuttujen kuvia ja kertomuksia täydellisistä rakkaustarinoista, me mietitään, että miksi mulla ei ole tollasta. Meillä ei ole ketään kertomassa, että toi ei oo totta. Kellään ei ole tollasta.

Nannanaa on rakkauslaulun vastakohta. Se on voimalaulu niille, jotka on pettyneitä rakkauteen. Se on anthem niille, jotka ei usko rakkauteen. Nannanaa on anti-rakkauslaulu.

Ainoa featti, jonka kanssa tämä tarina on mahdollista kertoa, on Pyhimys. Jos Pyhimys ei olisi suostunut mukaan, tätä biisiä ei olisi koskaan julkaistu. Olen todella iloinen, että tämä onnistui, sillä Nannanaa on sekä meidän tärkein julkaisumme tähän asti, että rehellisesti sanottuna parasta musaa mitä me ollaan toistaiseksi tehty.”

Bändin ja Tiina Vainikaisen sävellys on bändin tuottama. Kappaleen päätuottajana on bändin kosketinsoittaja Olli Äkräs.