Reino Nordin julkaisee uutta musiikkia 29.9. – Radio NRJ Finland

Reino Nordin julkaisee uutta musiikkia 29.9.

Usean kulta- ja platinasinglen vuoden sisään julkaisseen Reino Nordinin uusi single ”Ihmeeni” julkaistaan perjantaina 29. syyskuuta. ”Ihmeeni” on Reino Nordinin kirjoittama sekä Leo Jupiterin tuottama kappale, joka jatkaa Nordinin vahvaa poplinjaa. Leo Jupiter on toiminut tuottajana myös Nordinin aiemmilla menestyssingleillä ”Antaudun”, ”Puhu vaan” sekä ”Kosketa”.

””Ihmeeni” on biisi siitä ihmisestä, joka sopii just sulle. Siitä, miten ihmeellistä se on, kuinka paljon se antaa, kun tajuaa, miten ihmeellinen se ihminen on. Ja siitä, kuinka se pitää tajuta itse, kuka tää ihminen on, vaikka muut sanois sulle mitä”, Nordin avaa kappaleen tarinaa.

Vuosi 2017 on ollut Reino Nordinin uralla merkittävä, kun helmikuussa julkaistu, ennakkoon kultarajan ylittänyt ”Antaudun”-albumi nosti artistin suursuosioon. Albumin nimikkosingle ”Antaudun” pysytteli Suomen radioiden soitetuimpana biisinä peräti viisi viikkoa putkeen ja kappaaleen Spotify-striimit lähentelevät tällä hetkellä maagisenakin pidettyä 10 miljoonan striimin rajaa.

Viime perjantaina julkistetun JVG:n Hartwall Arena -juhlakonsertin lämmittelykeikan lisäksi Reino Nordin lähtee lokakuussa laajalle syksyn kestävälle kiertueelle. Nordin kiertää bändinsä kanssa kiertueen tiimoilta 24 keikkapaikkaa ympäri Suomen.