Reino Nordin julkaisee uuden singlen – Radio NRJ Finland

Reino Nordin julkaisee uuden singlen

Reino Nordin julkaisee uuden kappaleen Ytimeen perjantaina 2.3. Kappaleelle kuvattiin musiikkivideo Etelä-Ranskan rannikoilla, joka julkaistaan maanantaina 5.3. Ytimeen on vauhdikas tanssibiisi, jonka tuotannosta vastaa hittinikkari Jaakko ”JS16” Salovaara. Kuten kaikki Nordinin kappaleet, myös Ytimeen on artistin itsensä sanoittama ja säveltämä.

”Ytimeen on biisi siitä, kuinka välillä on vain päästettävä irti kaikesta ahdistuksesta ja ajaa auringonlaskuun katto auki tukka hulmuten ja vapautua ankeudesta ja oravanpyörästä. Vaihde vapaalle ja isolle kirkolle”, Reino Nordin kuvailee uutta kappalettaan.

Vuotta 2017 voidaan pitää Reino Nordinin uran käännekohtana, kun Nordinin megahitti Antaudun nosti artistin suursuosioon. Tasan vuosi sitten julkaistu Antaudun rikkoi juuri Spotifyssa triplaplatinaan oikeuttavan 12 miljoonan striimin rajan. Kappale toi myös Nordinille uransa ensimmäisen Emma-palkinnon viime vuoden striimatuimpana kotimaisena kappaleena. Antaudun nousi myös yleisöäänestyksen kautta Radiogaalan short listille, jossa se kilpailee Vuoden radiobiisi –palkinnosta 16.3. järjestettävässä RadioGaalassa.

Uuden kappaleen pääsee kuulemaan livenä heti julkaisupäivänä 2.3., kun Reino Nordin esiintyy peräti kahdella keikalla Helsingin Tavastialla.