Raumanmeren Juhannukselle ennätyspitkät soittoluvat – Radio NRJ Finland

Raumanmeren Juhannukselle ennätyspitkät soittoluvat

Suomen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, on saanut Rauman kaupungilta viimevuotista pidemmät soittoajat, eli RMJ:stä muodostuu todellinen yöttömän yön juhla.

Rauman ympäristölautakunnan päätöksen mukaan konserttien tulee loppua päälavalla torstaina 22. kesäkuuta keskiyöhän mennessä sekä juhannusaattona ja juhannuspäivänä klo 1.30. Mecano Beach -lavalla soitto voi sen sijaan jatkua perjantaina ja lauantaina jopa kello 2.30 saakka. Myös Back to the Future -lavalla saadaan esiintyä perjantaina ja lauantaina kello 1.00 asti.

RMJ:n tulevan kesän ehdoton supertähti on live-kokoonpanollaan hiljattain paluun tehnyt Pendulum nähdään tänä kesänä monien megafestareiden pääesiintyjänä ympäri maailman. Viimeksi vuosia sitten livenä Provinssissa nähty kokoonpano teki tuolloin vuoden keikaksi -kehutun esiintymisensä ja hullaannutti 30 000 hengen yleisön.

RMJ:hin saapuvat juhannusta juhlistamaan myös Pendulumista tuttujen Rob Swiren ja Gareth McGrillenin erillisprojekti Knife Party, jamaikalais-amerikkalainen reggaelaulaja Shaggy, joka muistetaan hiteistään Oh Carolina, Boombastic, It Wasn’t Me ja Angel saksalainen eurodance-jätti Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban ja Günther.

Suurta huomiota ja hurmiota herättää eittämättä myös David Hasselhoff, joka on tuttu monista TV-sarjoistaan, kuten Ritari Ässä, Baywatch ja David Hasselhoff Show.

Festivaalin kotimaista artistikaartia edustavat mm. Jenni Vartiainen sekä Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja Yö. Lisäksi The Rasmus tekee RMJ:ssä kesän ainoan Suomen-keikkansa. Muita festivaalin kotimaisia huippuartisteja ovat mm. Nikke Ankara ja Töölön Ketterä sekä J7, Proteus, Sonny, Tom & Hills, Rony Rex, Tippa-T, Dj Orkidea, Alex Mattson, Heavyweight, Gasellit, Temper2, Burak Yeter ja Hi-Tack.

Täysin uusitun puistoalueen ja hienon rantamiljöön äärellä järjestettävän festivaalin artisteja julkistetaan lisää kevään aikana. Festivaaliliput ovat myynnissä osoitteessa www.rmj.fi sekä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *