Pyhimys tuo ”Neljä vuodenaikaa: Talvi” -spektaakkelinsa Jyväskylään – Radio NRJ Finland

Pyhimys tuo ”Neljä vuodenaikaa: Talvi” -spektaakkelinsa Jyväskylään

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Pyhimys esiintyy Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 23. helmikuuta. Pitkän linjan räppärin ikärajattoman ”Neljä vuodenaikaa: Talvi” -konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen ja Tikettiin maanantaina 12.11.2018 klo 09:00.

”Talvi” on Pyhimyksen erityislaatuisen ”Neljä vuodenaikaa” -konserttikiertueen toinen osa. Kiertue käynnistyi lokakuussa Helsingin Kulttuuritalolla kahden loppuunmyydyn ”Syksy”-konsertin myötä.

”Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertainen parin tunnin konsertti on luvassa”, valottaa Pyhimys.

Oivaltavista ja moniulotteisista lyriikoistaan tunnetun Pyhimyksen ”Tapa poika” on ollut vuoden 2018 myydyin ja puhutuin albumi. Siltä lohkaistu single ”Jättiläinen” on yli 10 miljoonalla soitollaan vuoden eniten streamannut kotimainen kappale, mikä on näkynyt myös keikoilla. Kevään loppuunmyyty 14 kaupungin levynjulkaisukiertue sisälsi peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastia-klubilla.

Syksyn aikana Pyhimys on tähdittänyt tuoreinta Vain Elämää -kautta. Naisten kohtelua musiikkimaailmassa kritisoiva ”Mulkut”-versiointi Ellinooran ”Nartut”-biisistä on ollut tähän mennessä kauden streamatuin kappale. Pyhimys tunnetaan myös Teflon Brothersin ja edesmenneen Ruger Hauer-yhtyeen jäsenenä.