Pete Parkkoselta uusi single – Radio NRJ Finland

Pete Parkkoselta uusi single

Pete Parkkosen uusi single Ei nyt julkaistiin tänään 31. toukokuuta. Rytmikäs ja seksikäs kappale on Peten ja Eppu Kososen tekemä ja Eppu Kososen tuottama.

Ei nyt on pala kaikkien vuodenaikojen aurinkoisia päiviä ja suoraan sielunmaisemastani. Tule tanssimaan tämä mun kanssa, Pete kehottaa.

Ajankohtaisista aiheista pilke silmäkulmassa sisältöä sosiaaliseen mediaan tuottava Karoliina Tuominen teki Ei nyt -biisin innoittamana videon Peten kanssa. Se on nyt nähtävissä hänen Instagram-tilillään.

Karismaattisen Peten edellinen single Mitä mä teen feat. JVG on striimannut platinaa, Kohta sataa lähentelee myös platinarajaa. Juuri viime vuoden lopussa julkaistu Kohta sataa ja sen musiikkivideo nostivat Peten uran uudelle tasolle.

Petellä on edessään kaikkien aikojen keikkakesä. Hän astuu lavalle muun muassa Ruisrockissa, Himos Juhannuksessa, Tikkurila Festivaalilla, Qstockissa, Solar Sound Festivalilla, Simerockissa ja Satama Open Airissa. Katso koko kesän huikea keikkalista täältä.

Peten odotettu uusi albumi julkaistaan syksyllä 2017. Viime syksynä hän voitti myös supersuositun Tähdet, tähdet -ohjelman.