Ollie lähettää Terkkui exille ystävänpäivänä – Radio NRJ Finland

Ollie lähettää Terkkui exille ystävänpäivänä

Ollie julkaisee kolmannen sinkkunsa 14.2. Terkkui exille –kappaleella fiittaa uusi nouseva hiphoptähti SONNY.

”Ajateltiin SONNYn kans piristää sun tulevaa ystävänpäivää ja samalla lähettää terkkui kaikille exille”, toivottaa Ollie.

Hyväntuulisesti kulkeva Terkkui exille tarkastelee entisiä suhteita lämmöllä ja kevyellä haikeudella. Ollie kertoo biisin tekemisestä:”Biisii oli siisti tehä ja se on vähän erilainen verrattuna aikasempiin. Se on tosi fresh tyyliltään ja moodiltaan ja tykkään ite siit tosi paljon. Teksti on tosi pilke silmäkulmassa, vaikka onki paikkapaikoin täynnä henkilökohtasia stooreja. Oli tosi mahtavaa saada täähän biisiin mukaan SONNY, joka on älyttömän lahjakas jäbä. Se todellaki murhas ton versen ja toi tähän biisiin viel sen kirsikan kakun päälle. Ootan innolla tulevii keikkoi ja sitä et pääsen vetää tätä biisii livenä!”

Olliella on nuoresta iästään huolimatta vahva biisinkirjoitustaito ja –tausta. Hän on tehnyt musiikkia jo pitkään, rokista punkiin ennen nykyistä modernia pop-kulmaa.

Ollien eka sinkku Ongelma julkaistiin keväällä 2016 ja kakkossinkku Soita mua elokuussa 2016. Biisejä on streamattu yli 4,5 miljoonaa kertaa. Omien kappaleidensa lisäksi Ollie on ollut mukana useassa hittituotannossa tuottaja Henri MGI Lanzin luotsaaman M-Eazy Music yhtiön suojissa. Ollieta kuultiin Nikke Ankaran En tiiä sun nimee -kappaleella, Teflon Brothersien Rio Ohoi! -sinkulla ja hän on osallistunut mm. Arttu Lindemanin biisien tekoon. Ollie on ollut tekemässä myös Luokkakokous 2 –elokuvan tunnusbiisiä Revolveri, jonka esittää JVG feat Elias Gould & MGI.

Omien keikkojensa lisäksi Ollie on keikkaillut Nikke Ankaran ja Arttu Lindemanin kanssa ja hän esiintyi myös Cheekin kiertueella lämppärinä.