NRJ:n suosikkijuontaja löysi itselleen kesämiehen! – Radio NRJ Finland

NRJ:n suosikkijuontaja löysi itselleen kesämiehen!

NRJ:n Ritun kevään tärkein projekti, juontoparin etsintä, on päättynyt: heinäkuussa hänen kanssaan NRJ:n studiossa istuu arkiaamuisin Salatuista elämistä tuttu ”Jiri”, eli Mikko Parikka! Lukuisten lahjakkuuksien joukosta juuri Mikon kemiat kohtasivat Ritun kanssa. He aloittavat määräaikaisen neljän viikon radiosuhteen maanantaina 1.7., kun NRJ:n aamujuontajat Janne ja Jere lomailevat, aina 26.7. asti.

Kuten Jannella ja Jerellä, tähänkään suhteeseen ei liity romantiikkaa, mutta sitäkin enemmän muita tunteita erilaisten puheenaiheiden tiimoilta. Näistä saadaan nauttia NRJ:n Kesäaamuiksi ristityssä ohjelmassa klo 7-11. Vaikka Parikka tunnetaan tv-ruudusta, innostus radiotyöhön ei syttynyt ihan hetken mielijohteesta:

– Vuosien mittaan on eri haastattelujen myötä syttynyt iso kipinä ja halu tehdä radiota, Mikko kertoo. – Kun kuulin, että Ritu etsi juontoparia, laitoin heti viestiä hänelle ja testilähetyksestä se kipinä vasta syttyikin! Se oli aika paljon Ritun ansiota, oli todella helppo ja luonnollinen fiilis alkaa puhumaan eri aiheista.

Parikka, 30, ja Ritu, 34, löytävät ajankohtaisiin aiheisiin, viihteeseen ja musiikkiin näkökulmia myös hyvin erilaisten elämäntilanteidensa kautta: Mikko elää vaimon ja kahden lapsen kanssa lapsiperhearkea ja Ritun vapaa-aika kuluu musiikin, tapahtumien ja matkustamisen parissa.

– Tässähän kävi niin, että vaikka alun perin tarkoitus oli tehdä Mikon kanssa muutaman minuutin koelähetys, niin yhtäkkiä istuimmekin studiossa 1,5 tuntia, nauraa Ritu. – Kaikenhan kruunaa se, että olen ollut maailman suurin Salkkari-fani since day one, joten jo sen puolesta tämä on täydellinen match!

Ritu ja Mikko lupaavat muistaa lomalaisia ja kesätyöläisiä toivebiiseillä, toteuttaa NRJ:n lomailevien juontajien heille jättämiä haasteita ja viettää yhdessä kesän parasta kuukautta kuuntelijoiden kanssa. NRJ:n kesäohjelmistoon kuuluvat myös NRJ:n Kesätoiveet, joita vastaanottaa iltaisin Venla Kokkonen ja NRJ:n WKND-viikonloput, joita juontaa Ella Ossi.

 

NRJ:n Kesäaamut klo 7-11, heinäkuussa 1.-26.7.

NRJ:n Kesätoiveet klo 18-21, 24.6.-26.7.

NRJ:n WKND-viikonloput 1.6. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-16 WKND Festivalille saakka