NRJ:n juontajat: “Blockfest on pelkkää liekkiemojia!” – Radio NRJ Finland

NRJ:n juontajat: “Blockfest on pelkkää liekkiemojia!”

NRJ on jälleen mukana Pohjoismaiden suurimmilla hiphop-festivaaleilla vuonna 2019!  Elokuussa, 16.-17.8. järjestettävässä tapahtumassa Tampereen Ratinan stadionilla ovat paikalla myös kaikki NRJ:n juontajat.

Blockfest tulee kuulumaan kevään ja kesän aikana isosti NRJ:n taajuudella ja näkymään somessa. Toukokuussa NRJ:n Verho Show muuttuu kolmeksi viikoksi Blockfest-illoiksi, kun Veronica hostaa iltalähetyksiä yhdessä kotimaisten Blockfest-artistien kanssa 6.-23.5. Lisäksi lähetyksissä jaetaan himoittuja lippuja Blockfesteille.

Tapahtuman artistijulkistukset, lippukisat ja uutiset värittävät NRJ:n lähetyksiä ja kuuntelijoille tarjotaan mahdollisuus lähteä Blockfesteille NRJ:n järjestämällä kyydillä Helsingistä Tampereelle juontajien isännöimällä ja emännöimällä bussilla.

Koko NRJ:n jengi odottaa tapahtumaa innoissaan, erityisesti festarikansan kohtaamista sekä lavalta että yleisöstä käsin.

”Mä vähän luulen, että tulee heiluttua sen verta villinä koko viikonloppu, että aktiivirannekekin kehuu sunnuntaina kovasta viikonlopusta”, NRJ:n Aamun Jere uskoo.

Tämän vuoden Blockfestit toteuttavat myös aamujuontaja Jannen ennustuksen: ”Kolme vuotta sitten suoritin ensimmäistä työharjoitteluani radiokanavalla ja kovana rap-fanina uhosin frendeille Blockien tokana päivänä, että joku päivä meitsi juontaa artistit sisään stadionille. Ja tässä sitä ollaan! Blockfest 2019 we are coming!”

NRJ:n Iltapäivän Allu ei malttaisi odottaa, että pääsee jakamaan Blockfest-ilosanomaa myös kuuntelijoille: ”Todella upeaa olla mukana Pohjoismaiden suurimmassa hiphop-tapahtumassa! Mahtavaa päästä lähettämään meille tärkeimpiä tyyppejä, eli kuulijoita, mukaan festareille meidän kanssa!”

Kaksipäiväisen Blockfestin tämän vuoden pääesiintyjiksi on kiinnitetty tähän mennessä A$AP ROCKY ja G-EAZY. Lisäksi tapahtumassa esiintyy kova rivi ulkomaisia ja kotimaisia hiphopin tähtinimiä. Seuraavat artistijulkistukset kuullaan ja nähdään NRJ:n kanavissa lähiaikoina!

Blockfestia juhlitaan 16.-17.8.2019 Tampereen Ratinan stadionilla.