NRJ:n iltajuontaja perjantaiohjelmastaan: ”Mitä tahansa tapahtuukin, sen annetaan tapahtua!” – Radio NRJ Finland

NRJ:n iltajuontaja perjantaiohjelmastaan: ”Mitä tahansa tapahtuukin, sen annetaan tapahtua!”

Kevätaurinko lämmittää myös radio NRJ:n perjantai-illan kuumiin lukemiin! Huhtikuusta alkaen Jere Jääskeläisen juontamat perjantailähetykset klo 19–22 sisältävät entistä enemmän toivemusiikkia ja yllätyksiä, joita vain radio voi tarjota. Aiemmin perjantaisin kuultu Suomen Striimatuimmat -lähetys kuullaan 6.4. alkaen torstai-iltaisin klo 20–22.

NRJ:n iltajuontaja on latautunut uudistuvaan perjantaishow’hunsa mm. hankkimalla painitrikoot – mahdollisesti, koska on Seinäjoelta. Radiossa on jo tehty kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta vielä ei ole kuultu kuinka pohjanmaalainen moottoriturpa järjestää viikosta toiseen viikonlopun parhaimmat etkot.

”Etukäteen ei voi tietää, mitä tulee tapahtumaan, mutta mitä ikinä se onkin, sen annetaan tapahtua”, maalailee iltalähetysten kapteeni Jere. ”Kaikki tulee riippumaan myös kuulijoista. Jokainen linja puhelimesta somekanaviin on auki, jotta kaikilla on mahdollisuus osallistua NRJ:n viikonlopun aloittajaisiin!”

Suomen virallinen striimauslista, Suomen Striimatuimmat, kuullaan nyt torstaisin, jolloin lista kuullaan entistäkin tuoreempana.

Huhtikuussa NRJ:n ohjelmistossa tapahtuu paljon muutakin hyvää! NRJ:n Päivässä klo 10–15 jatkaa Petra Soikkeli ja arkiaamut jatkuvat myös viikonloppuisin, kun Jannen ja Veronican ääntä kuullaan NRJ:n Aamun parhaissa paloissa sekä lauantaisin että sunnuntaisin klo 6–10.