NRJ mukana RMJ-festivaaleilla – juontajat pukeutuvat Günthereiksi! – Radio NRJ Finland

NRJ mukana RMJ-festivaaleilla – juontajat pukeutuvat Günthereiksi!

Koska radiokin viettää juhannusta, NRJ tekee sen isoimmalla mahdollisella tavalla! Tulevana kesänä NRJ on mukana legendaarisilla RMJ-juhannusfestivaaleilla, Rauman Otanlahden rannalla 22.–24.6. RMJ:ssä nähdään kovia kotimaisia ja ulkomaisia nimiä, mm. Tungevaag & Raaban, Burak Yeter, Scooter, Günther, Antti Tuisku ja Jenni Vartiainen.

NRJ aloittaa juhannuslöylyjen heittämisen jo hyvissä ajoin ennen keskikesää: jo kevään aikana kanavalla vietetään RMJ-viikkoa, lähetyksissä ja NRJ:n Starboxissa vierailee festivaaleille esiintyviä artisteja, taajuudella jaetaan rutkasti festarilippuja, ja pääpalkinnoksi lippujen ohessa yhdelle onnekkaalle festariporukalle lähtee NRJ-mökki!

NRJ:n juontajat ovat innoissaan siitä, että juhannussuunnitelmat on naulittu keskikesän ykköstapahtumaan. Juontajat nähdään RMJ:ssä Mecano Beach -lavalla ja valmistautuminen on jo alkanut:

”Ajattelimme kaikki pukeutua Günthereiksi, niin miehet kuin naisetkin. Viiksien kasvattaminen on jo alkanut mulla, Veronicasta en tiedä”, toteaa NRJ:n Aamun Janne.

”Mulla ei ole vielä viiksiä, mutta Baywatch-bikinit kyllä löytyy!”, Veronica kuittaa.

Brändijohtaja Markus Rauramo pitää NRJ:n ja RMJ:n yhteistyötä luontevana tapana palvella kummankin yleisöä, järjestämällä unohtumattomia musiikkielämyksiä ja tarjota mahdollisuuksia osallistua juhannusjuhlintoihin kaikin mahdollisin tavoin.

”Mecano Beach on elektroniselle tanssimusiikille pyhitetty lava ja NRJ on kyseisen musiikkityylin ykkösradiokanava Suomessa. On erittäin luonnollista yhdistää nämä tämän vuoden RMJ:ssä”, Rauramo kertoo.

”Lähdemme innoissaan mukaan RMJ:een, koska kyseessä on Suomen merkittävin juhannustapahtuma ja haluamme olla siellä, missä kuulijatkin”, sanoo myös NRJ:n kanavajohtaja Anette Raunio.

NRJ:n RMJ-erikoislähetyksistä ja festivaalin tuoreimmista artistikiinnityksistä kerrotaan NRJ:n kanavissa kevään aikana.