Nikke Ankaralta uusi sinkku ja albumi – Radio NRJ Finland

Nikke Ankaralta uusi sinkku ja albumi

Nikke Ankaran toinen albumi Ootsä nähny Nikkee julkaistaan perjantaina 27.4. Albumia edeltää maanantaina 23.4. julkaistava uusi sinkku nimeltään Kiitos ja anteeks

Luvassa on avoin ja henkilökohtainen albumikokonaisuus. Teksteissä käsitellään Niken matkaa artistina niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä ja sitä, miten suosio ja julkisuus ovat mieheen vaikuttaneet. Nikke ammentaa teksteihinsä omasta ja ympäristönsä elämästä. Biiseissä pohditaan menestyksen kääntöpuolta ja välillä vaikeasti hallittavaa räppärin elämäntavan tasapainoa. Levyllä kuuluu avointa itsekritiikkiä, katumusta ja pahaa oloa. Vastapainoa syvällekin sukeltaviin sanoituksiin antaa menevät bilerallit ja hyvän fiiliksen kertsit. Jo julkaistujen sinkkujen lisäksi levyllä on viisi ennen kuulematonta kappaletta sekä youtubesta jo tuttu mutta levyttämätön Pahoi poikii. Niken lisäksi ääneen levyllä pääsevät vierailevina artisteina myös Irina, Ollie, Julma H ja Olli Antonio.

Nikke Ankaralta on julkaistu yksi albumi Nikke tulee kotiin v. 2015. Viimeisin sinkku on jo platinaa streamannut, koskettava ja valtavasti vastakaikua nuorilta saanut perheväkivaltaa vastustava Rikkinäinen prinsessa.

Nikke Ankaran kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 100 miljoonaa kertaa ja kaikki hänen julkaisemat sinkkunsa ovat ylittäneet kultarajan, useimmat jo platina- ja tuplaplatinarajatkin. Ootsä nähny Nikkee -albumi on ylittänyt jo julkaistujen sinkkujen kuuntelun eli 40.000.000 streamin perusteella tuplaplatinarajan!