Mikael Gabriel ja Isac Elliot julkaisivat yhteisen EP:n – Radio NRJ Finland

Mikael Gabriel ja Isac Elliot julkaisivat yhteisen EP:n

”Me ollaan työstetty tätä proggista jo niin kauan, että on enemmän kuin siistii saada biisit vihdoinkin ulos muiden kuultaviksi. Mun mielestä Isac on aina ollut supersiisti artisti ja mieltä lämmittää se, et tää pitkäaikainen haave työskennellä Ikken kanssa toteutui vihdoin. Meillä synkkas heti kun eka kerran tavattiin, ja nyt meillä on yhteinen projekti, jonka tiimoilta päästään tekeen himmeitä juttuja. Näistä biiseistä voi olla super ylpee!”, Mikael Gabriel hehkuttaa yhteisprojektiaan Isacin kanssa.

Myös Isac on fanittanut Mikaelia pidemmän aikaa ja oli todella innoissaan, kun kaksikon keskenään käymät keskustelut yhteisprojektista vihdoinkin konkretisoituivat.

”Mä ja Miklu ollaan oltu frendejä pitkään, ja joskus viime keväänä alettiin puhumaan, että olis hauskaa tehdä jotain yhdessä. Meillä on molemmilla kiireinen aikataulu, mut oon tosi onnellinen, että me saatiin tämä onnistumaan. Meillä oli alusta asti hyvä flow ja sit lopulta päädyttiin tekemään yhden sinkun sijasta nämä nyt julkaistavat kolme biisiä. Mä tulen olemaan taas paljon reissussa tänä vuonna, joten halusin julkaista jotain, joka on tarkoitettu vain mun suomalaisille faneille”, Isac kertoo.

Mikael Gabriel ja Isac Elliot esiintyvät yhdessä lauantaina 4.2. Emma Gaalassa, Espoon Metro Areenalla. TV-kanava Nelonen televisioi gaalan.

Fanien iloksi kaksikko tekee ensi kesänä yhden eksklusiivisen yhteiskeikan. Mikael ja Isac nähdään Ruisrockin lavalla perjantaina 7. heinäkuuta.