Marcus & Martinus uusi single One More Second – Radio NRJ Finland

Marcus & Martinus uusi single One More Second

Pienestä pohjois-Norjassa sijaitsevasta Troforsista kotoisin olevat Marcus & Martinus ovat vasta 14 vuotiaita, mutta tällä hetkellä jo kotimaansa isoimmat poptähdet. Debyyttialbumi ”Hei” on myynyt yli 55 000 kappaletta ja levyltä julkaistut singlet ovat myyneet platinaa ja tuplaplatinaa ja niitä on streamattu yhteensä yli 120 miljoonaa kertaa. Poikien ensimmäiset isot areenakonsertit Oslon Spektrum Areenalla myytiin loppuun vajaassa kahdessa tunnissa, mihin ei aiemmin muu norjalaisartisti ole kyennyt.

Ruotsissa Marcus & Martinus ovat myös jättisuosittuja. Debyyttialbumi ”Hei” nousi Ruotsin albumilistan sijalle 2  ja helmikuussa on tiedossa kaksi konserttia Tukholman Globe –areenalla, jotka molemmat myytiin loppuun alle 15 minuutissa. Areenakonsertteja ennen Marcus & Martinus ovat esiintyneet mm. Ruotsin Grönalundissa ja Tanskan Tivolissa isoille yleisöille ja tehneet kotimaassaan kiertueen. Tähän mennessä poikien livekonsertteihin on myyty Pohjoismaissa yhteensä 400 000 lippua.

Suomessa Marcus & Martinuksen suosio on kasvamassa räjähdysmäisesti ja ensimmäisen promovierailun aikana nähtiin poikien esiintyminen Elämä Lapselle –TV-konsertissa sekä ensimmäinen keikka Helsingin Nosturissa, minkä 700 lippua myytiin loppuun hetkessä. Singlet ”Girls”, ”Light It Up” ja ”Heartbeat” sekä vanhemmat norjankieliset hitit kuten ”Elektrisk” streamaavat hyvin Spotifyssa. Norja-Suomi yhteistyötä on tehty myös musarintamalla, sillä suomalainen DJ-lupaus Alex Mattson on tehnyt Girls –hitistä remixin, mikä myös löytyy tulevalta albumilta.

Massiivisen suosion keskellä Marcus & Martinus ovat kasvaneet yhtä matkaa faniensa kanssa ja uusi Together –albumi onkin omistettu faneille, jotka ovat pojille todella tärkeitä.