Maailmantähti innostui SAARAsta – uusi sinkku julkaistaan 6.10. – Radio NRJ Finland

Maailmantähti innostui SAARAsta – uusi sinkku julkaistaan 6.10.

23-vuotias monilahjakkuus Youtube-tähti SAARA julkaisee perjantaina 6. lokakuuta uuden singlen ”All The Love ft. Jillionaire”. Kappaleella vieraileva Jillionaire on tunnettu menestyksekkäästä, Suomessakin vierailleesta Major Lazer -triosta. Major Lazerin isoimpia hittejä on kappale ”Cold Water ft. Justin Bieber & MØ”, joka nousi maailmanlaajuiseksi radiohitiksi ja on streamannut Spotifyssa globaalisti yli 800 miljoonaa kertaa.

SAARAn edellinen, maaliskuussa julkaistu ”Superpowers”-single on streamannut globaalisti 7 miljoonaa kertaa ja sai Suomen lisäksi isosti radiosoittoa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. Edellisen singlen tavoin ”All The Love” on Teemu Brunilan, Hank Solon ja SAARAn yhdessä kirjoittama. Jillionaire päätyi kappaleelle yhdysvaltalaisen levy-yhtiö Capitolin New Yorkin toimiston yhteyksien kautta. Kuultuaan kappaleen Jillionaire innostui siitä niin, että halusi osallistua myös sen tuotantoon. Toisena tuottajana singlellä toimii Hank Solo.

Briteissä SAARAa edustaa Polydor levy-yhtiö ja Yhdysvalloissa singlen julkaisijana on Capitol Records, jonka listoilta löytyvät muun muassa Katy Perry, Beck ja Niall Horan.

”Lähettiin kirjottamaan tarinaa siitä, kun parisuhteessa toinen osapuoli huomaa oman rakkauden hiipuvan kumppania kohtaan. Musta tilanteeseen on varmasti helppo monen samaistua, ja haluan viestiä kappaleella sitä, että on ihmisluonteen mukaista rakastua – kuten myös tajuta, että vaikka toista rakastaisi, ei välttämättä enää ole rakastunut. Se on jokaisesta itsestä kiinni, mitä tilanteella tekee ja yrittääkö lähteä korjaamaan sitä vai jättääkö suhteen taakseen”, SAARA kertoo singlestä.

Los Angelesissa vakituisesti asuva SAARA saapuu Suomeen keikalle perjantaina 6.10. SAARA esiintyy Lost In Music -kaupunkifestivaaleilla Tampereen Pakkahuoneella noin kello 23.00. Lippuja keikalle voi ostaa Tiketistä.

SAARA on valtavan suosittu sosiaalisessa mediassa. Hänen Youtube-kanavansa ylitti äskettäin miljoonan seuraajan rajan. Instagramissa SAARAlla on 290 000 seuraajaa, Facebookissa 100 000 seuraajaa ja Twitterissä miltei 21 000 seuraajaa.