Lucas yllättää uudella musiikillaan – Radio NRJ Finland

Lucas yllättää uudella musiikillaan

Lucas-fanien pitkä odotus palkitaan viimein huomenna, kun poppari julkaisee uuden “Oh God” -nimisen singlen ja musiikkivideon. Viime kesästä saakka julkaisutauolla ollut artisti on vaiennut myös somessaan viime joulukuusta lähtien ja herättänyt paljon huomiota seuraajiensa keskuudessa.

“Halusin yksinkertaisesti keskittyä musan tekemiseen 100%, ja siksi tuntui että pieni tauko olisi paikallaan. Vaikka breikki on toiminut mulle itselleni todella hyvin, on toisaalta ollut ärsyttävää ettei ole pystynyt antamaan faneille oikeen mitään” Lucas avaa.

Huomenna julkaistava Oh God -sinkku on hyväntuulinen urbaani poppis, jonka aiheita ovat ystävyys, vapaus ja nuoruuden hegemonia. Kappaleen tekijöihin kuuluu Lucasin itsensä lisäksi Antti Hynninen, Sonny Kylä-Liuhala sekä tuottaja Jonas Olsson.

“Oh god on tosi rento ja siin on hyvä viba. Ei mitään negatiivisii ajatuksii. Sillon kun mä kirjotin tekstin olin ehtiny olla 18v tyylii joku 4kk. Halusin kirjottaa biisin siitä et saan vihdoinki olla vapaa ja tyhmä.. :D biisi synty ku oltiin Antin kanssa studiolla vääntämäs jotai random trackii ja aloin sit fiilistelee biisii ja heitin melsui ja tekstii siihen. Lopulta pyydettii viel Sonny mukaa kirjottaa ja oon kyllä todella liekeissä lopputuloksesta” Lucas kertoo uudesta biisistä.

Lucas vihjailee, että kevät saattaisi tuoda tullessaan enemmänkin uutta musaa: “Oon niin innoissani ja en pysty oottaa et saatte kuulla mitä on tulossa. Tää on just sitä uutta musiikkii ja minkä takia oon istunu studios kirjaimellisesti koko kesän ja syksyn.”