Lizzo Billboard HOT100 -listan ykköseksi – Radio NRJ Finland

Lizzo Billboard HOT100 -listan ykköseksi

Ilmiömäiseen globaaliin supersuosioon noussut jenkki laulaja-lauluntekijä, räppäri ja näyttelijä Lizzo pitää ensimmäistä kertaa paikkaa Billboard HOT 100-listan ykkösenä sinkullaan Truth Hurts. Sinkun lisäksi listalle ovat nousseet kappaleet Good As Hell (sijalla 52) ja Juice (sijalla 82)! Lizzo on historian kolmas naisräppäri jonka soolokappale nousee Billboardin listaykköseksi. Aiemmin samaan on yltänyt Cardi B sinkullaan Bodak Yellow sekä Lauryn Hill sinkullaan Doo Wop (That Thing).

Lizzo kirjoitti Twitterissä sijoituksen olleen voitto kaikille heille, jotka tuntevat ettei heitä kuulla:

”Olemme ykkösiä. Tämä on voitto meille kaikille. Jos sinulla on koskaan ollut olo ettei sinua kuulla, tai ettet riitä juuri tuollaisena. Usko pois, riität ja me riitämme. Olemme kaikki voittajia. Rakastan teitä kaikkia. Lizzbians yhdessä.”

Lizzo on musamaailman tämän hetken kuumimpia nimiä. Artisti nousi suuren maailman tietoisuuteen alkuvuodesta julkaistun Juice -sinkun myötä. Kappale nousi Spotify-listoille myös Suomessa. Tämä 31-vuotias moniosaaja tunnetaan upeiden hip hop, soul ja R&B kappaleiden lisäksi huilun soitto- ja twerkkaustaidoistaan. Lizzon huhtikuussa julkaistu albumi Cuz I Love You nousi julkaisuviikollaan Jenkeissä listaykköseksi. Albumi on täynnä upeita, itseluottamusta puhkuvia kappaleita. Lizzo pääsi albumillaan työskentelemään muun muassa esikuvansa Missy Elliottin kanssa biisillä Tempo, johon julkaistiin myöhemmin myös musavideo. Katso video tästä.

Tänä keväänä Coachellassakin esiintynyt artisti valmistautuu tällä hetkellä albumin kanssa samaa nimeä kantavalle Jenkki- ja Euroopan kiertueelleen. Lizzo esiintyi tänä vuonna myös ensimmäisen kerran MTV Video Music Awardissa. Artisti oli myös ehdolla jopa neljässä kategoriassa, mukaan lukien Best New Artist.