Little Mix vastustaa stereotyyppistä kuvaa naisesta uudella musiikkivideollaan – Radio NRJ Finland

Little Mix vastustaa stereotyyppistä kuvaa naisesta uudella musiikkivideollaan

Maailman suurin tyttöbändi Little Mix on tänään julkaissut musiikkivideon uusimmalle singlelleen Woman Like Me. Videolla nähdään, kuinka Jade, Jesy, Leigh-Anne ja Perrie vastustavat rohkeasti stereotyyppistä kuvaa naisesta ja luopuvat hillitystä roolistaan ollakseen omia itsejään. Myös kappaleella fiittaava Nicki Minaj nähdään videolla:

Woman Like Me on Little Mixin viidennen albumin ensimmäisen single, ja sen tekijäjoukkoon kuuluu Ed Sheeran, Steve Mac & Jesse Glynne. Kappale on kerännyt jo 20 miljoonaa striimiä Spotifyyn ja Briteissä se on noussut radioiden neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Albumi LM5 saa julkaisunsa 16. marraskuuta.

Little Mix on Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Yhtye on ollut koossa jo vuodesta 2011, ja neljällä julkaistulla albumilla he ovat myyneet yli 45 miljoonaa levyä ja saavuttaneet 4 listaykkössingleä. Yhtye rikkoi myös Spice Girlsin ennätyksiä edellisellä albumillaan Glory Days, joka on myös Suomessa saavuttanut kultastatuksen. Glory Days -albumin jälkeen Little Mix on tehnyt yhteistyötä Cheat Codesin kanssa kappaleella Only You ja CNCO:n kanssa kappaleella Reggaeton Lento (Remix). Molemmat kappaleet ovat myös Suomessa nousseet radio- ja Spotifylistoille.