JVG:n tuplaplatinaa striimanneelle Popkorni-hitille musiikkivideo! – Radio NRJ Finland

JVG:n tuplaplatinaa striimanneelle Popkorni-hitille musiikkivideo!

Suomen suosituin rap-duo JVG julkaisi Popkorni -jättihitilleen musiikkivideon. Kappale julkaistiin 29.12.2017 ja se löytyy edelleen Suomen virallisen radiolistan sijalta 3. Kappaleen on tuottanut DJPP eli Perttu Mäkelä sekä Eppu Kosonen. Videolla fiilistellään JVG:n vauhdikasta keikkakesää.

”Takana huikee keikkakesä, jonka ohella lähes vuosi sitten julkaistu Popkorni rullaa edelleen radioissa sekä Spotifyssa. Kiitos kaikille, jotka edelleen biisii luukuttaa! Haluttiin videolle fiilistä meijän hyvästä keikkakesästä. Tästä kohti syksyn keikkoja”, JVG summaa.

JVG on kiistatta Suomen suosituin yhtye, joka on myynyt uransa aikana yli 200 000 albumia ja voittanut yhdeksän Emma-palkintoa. JVG on myös rikkonut uransa aikana useita ennätyksiä. Esimerkiksi Tarkenee-kappale oli ensimmäinen suomalainen kappale, joka ylitti 10 miljoonan striimin rajan. Kappaletta on striimattu tänä päivänä yli 17 miljoonaa kertaa. Yhtyeen viimeisin albumi Popkorni rikkoi niinikään Spotify-ennätyksen, kun JVG oli albumin julkaisupäivänä Suomen eniten yhden päivän aikana striimauksia kerännyt artisti. Kaikki albumin 11 kappaletta nousivat Suomen Spotifyn top12 ja albumi meni suoraan albumilistan ykköseksi.