JVG julkaisi Älä jätä roikkuu -musiikkivideon – Radio NRJ Finland

JVG julkaisi Älä jätä roikkuu -musiikkivideon

JVG:n elokuun lopussa julkaistun Popkorni-albumin avausraita “Älä jätä roikkuu” on keikkunut Spotifyn “Suomen Top 50” -listan kärkikahinoissa koko syksyn. Tähän mennessä kappaletta on kuunneltu kyseisessä musiikkipalvelussa yli kuusi miljoonaa kertaa. Hittikappaleen uusi musiikkivideo julkaistaan lauantaina 25.11. klo 18.00 Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitsevassa Elisa Kulmassa ja Youtube -videopalvelussa.

“Älä jätä roikkuu” -musiikkivideo on toteutettu ainutlaatuisella tavalla. Perinteisen “yhden ruudun” -formaatin sijaan “Älä jätä roikkuu” -musiikkivideo on installaatio, joka koostuu kymmenistä puhelimista, tableteista ja televisioista. Tarina etenee laitteiden välillä Jaren ja VilleGallen etsiessä toisiaan. Osa näytöistä on motorisoitu ja ne liikkuvat saumattomasti ruuduilla tapahtuvan tarinan mukaan.

“Installaatiosta kuvataan myös “perinteisempi” musavideo Youtubeen, mutta parhaimman kokemuksen saa, kun menee Helsingin Aleksanterinkadulle katsomaan homman in flesh.” summaa JVG:n Jare.