Imagine Dragonsin kolmas albumi Evolve ilmestyy juhannusaattona – Radio NRJ Finland

Imagine Dragonsin kolmas albumi Evolve ilmestyy juhannusaattona

Vuoden kovimman rock-levyn tahtiin tanssitaan heinäkuussa Ilosaaressa.

Yksi maailman tämän hetken suosituimmista bändeistä, Grammy-palkittu Imagine Dragons, julkaisee odotetun kolmannen albuminsa ”Evolve” tulevana perjantaina 23. kesäkuuta. Levyltä on julkaistu tähän mennessä kolme singleä (Believer, Thunder ja Whatever It Takes), jotka ovat hallineet Spotify- ja radiolistoja kevään aikana. Juhannusaattona julkaistava albumi on bändin edellisiä levyjä suoraviivaisempi niin musiikillisesti kuin lyriikoidensa puolesta.

Bändi toteaa uudesta levystä: ”Tällä hetkellä maailma voi tuntuu pelottavalta paikalta ja toiveenamme onkin että albumi auttaisi ihmisiä keskittymään jokaisen hetken kauneuteen ja näkemään elämän hienouden.”

Yhtye kiertää kesän eurooppalaisia festivaaleja saapuu myös Ilosaarirockiin 14.7. Kyseessä on bändin kolmas esiintyminen Suomessa.

Imagine Dragons perustettiin vuonna 2009 ja siinä vaikuttavat solisti Dan Reynolds, kitaristi Wayne Sermon, basisti Ben McKee ja rumpali Daniel Platzman. Bändi julkaisi aluksi EP:itä itsenäisesti ennen kuin sain levytysdiilin Interscopelta. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu isolle levy-yhtiölle oli vuonna 2012 julkaistu EP ”Continued Silence”. Maailmanlaajuiseen maineeseen bändi nousi samana vuonna julkaistulla debyyttialbumilla ”Night Visions”, joka nousi suoraan Billboardin listan sijalle kaksi. Albumi on myynyt tähän mennessä yli seitsemän miljoonaa kappaletta ja siltä julkaistu single ”Radioactive” myi yhdeksänkertaisesti platinaa. Imagine Dragonsin kakkosalbumi ”Smoke + Mirrors” julkaistiin vuonna 2015 ja se nousi suoraan Billboardin ykköseksi. Yhtyeen kolmas albumi Evolve julkaistaan 23.6.