Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisivat uuden sinkun – Radio NRJ Finland

Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisivat uuden sinkun

”Kun tää loppuu” on Ida Paul & Kalle Lindrothin kolmas singlejulkaisu duona. Artistien sattumalta alkanut yhteistyö on otettu erittäin lämpimästi vastaan: aiemmat singlet ovat menestyneet Spotifyssa ja radioissa ja ovat striimanneet platinaa ja kultaa.

”Biisi on monitasoinen jäähyväisbiisinä. On tieto siitä, että joku aikakausi päättyy ja niitä tyyppejä ja asioita mitkä niihin ihmisiin tai paikkoihin liittyy ei enää tuu olemaan muuta ku muistoissa. Kyseessä voi olla elämänmuutos kuten vaikka koulun loppuminen, puhumattakaan ihmisuhteista tai kuolemasta. Sen voi soveltaa niin moneen hetkeen – tässä biisissä yhdistyy niin monta tunteikasta tapahtumaa omassa elämässä, että sen esittäminen ja kuunteleminen vetää aika nöyräksi. Täytyy elää hetkessä ja muistaa hienoja kokemuksia ja aikakausia hyvällä siitäkin huolimatta, että tiedostaa niiden päättyvän ennen pitkään. Jonkun loppu on uuden alku.”

Duo elää kiireisiä aikoja: Ida Paul opiskelee Harvardissa ja Kalle Lindroth nähdään pääroolissa Helsingin Kaupunginteatterin Kirka-musikaalissa. Tämän lisäksi Lindrothin juontama BumtsiBum starttaa tämän viikon lauantaina 18.3. Tästä huolimatta duo on saanut tehtyä paljon biisejä ja on nyt Suomessa parilla keikalla uuden sinkun julkaisun aikaan.

Ida Paul ja Kalle Lindroth NRJ:n Illan Artistikaappauksessa perjantaina 17.3.