Harvinaiset festarihäät Raumanmeren Juhannuksessa – pariskunta saa toisensa päälavalla! – Radio NRJ Finland

Harvinaiset festarihäät Raumanmeren Juhannuksessa – pariskunta saa toisensa päälavalla!

Raumanmeren Juhannuksessa koetaan juhannusaattona melkoinen harvinaisuus, kun tuleva aviopari saa toisensa kesken festivaalihuuman tapahtuman päälavalla. Rauman seurakunnan pastori Lotta Hatakka vihkii 24-vuotiaan Rosa Roosin ja 28-vuotiaan Jesse Öinin juhannusaattona kello 18.00.

Rosa on helsinkiläinen kampaamoalan yrittäjä. Jesse puolestaan työskentelee teknologiayhtiössä ja luo vapaa-ajalla uraa DJ-tuottajana nimellä Christian Arctica.

– Vietämme paljon yhdessä aikaa käymällä toistemme mökeillä ja ulkoilemalla kahden chihuahuamme kanssa. Ystäväpiiristä löytyy paljon musiikkialan ihmisiä, joten käymme usein myös heidän tapahtumissaan, Rosa ja Jesse kertovat.

Rosan ja Jessen suhde alkoi RMJ:n festaritunnelmista viime kesänä.

– Rosan ystävä ehdotti meille puoliksi vitsillä että, kun olette RMJ:ssä tavanneetkin, niin miten olisi häät festivaalin päälavalla. Meidän suhteessamme on mennyt kaikki muutoinkin aika eri tavalla kuin yleensä, joten otimme haasteen vastaan. Haluamme samalla kiittää RMJ:n järjestäjiä tästä huikeasta mahdollisuudesta, Rosa ja Jesse toteavat