Hank Solon Söpö -sinkulle uunituore musavideo – Radio NRJ Finland

Hank Solon Söpö -sinkulle uunituore musavideo

Hank Solon elokuun alussa Spotify-listan kärkeen nousseelle, ja siellä jo kymmenen päivää olleelle, Söpö-biisille on saatu hauska ja visuaalinen musiikkivideo. Kappaleella feattaavat huippuartistit Sanni, Kasmir sekä Kauniit ja Uhkarohkeat esiintyvät Hankin mukana videolla, jota kuvatessa tilanne uhkasi karata käsistä. Videon loppukohtauksessa riehaantuneista artisteista ja sitä seuranneesta kuvauspaikan lamppujen hajoamisesta huolimatta lopputuloksena on näyttävä video, jonka ohjaajana toimi Hankin sisko Jenni Salonen (Veli Creative).

– Rakas siskoni Jenni teki mahtavan videon, joka tukee biisin tunnelmaa täydellisesti. Tyylillisesti se edustaa jotain, mitä Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Videon visuaalinen iloittelu ja outous nostavat biisin uudelle tasolle, Hank kertoo.

Hank Solo aloitti musiikkiuransa 2000-luvun alussa SMAK-yhtyeen kitaristina. Bändin lopetettua Hank on toiminut tuottajana ja säveltäjänä. Suomalaisten kärkiartistien hittibiisien takana seisovan Hank Solon kädenjäljen on aikaisemmin voinut kuulla muun muassa Sannin, Kasmirin, Anna Abreun sekä Roope Salmisen & Koirien tuotannossa. Hank on voittanut kaksi Emma-palkintoa Vuoden biisi -kategoriassa Kasmirin kappaleella Vadelmavene vuonna 2015 sekä Sannin kappaleella 2080-luvulla vuonna 2016.