Evelinan debyytti 24K julkaistaan perjantaina 28.10. – Radio NRJ Finland

Evelinan debyytti 24K julkaistaan perjantaina 28.10.

Evelina on vuoden 2016 todellinen komeetta! Evelinan sinkut ovat streamanneet Spotifyssa jo yli 20.000.000 kertaa eli perjantaina 28.10. julkaistava debyyttialbumi 24K on platinaa jo ennen julkaisuaan! Tähän ei ole vielä kukaan muu suomalainen artisti yltänyt ennen Evelinaa.

24K-levylle sisältyvät itseoikeutetusti Evelinan isot jo julkaistut sinkut Honey feat Mikael Gabriel, Sireenit ja Sushi feat JVG sekä tietenkin uusi hitti Ei filtterii. Ennenjulkaisemattomia kappaleita ovat levyn nimibiisi 24K sekä Fuulaa, Tanssin sun kaa ja Shh. Albumin nimibiisi johdattelee heti levyn ominaistunnelmaan, sujuvasti suomeksi taipuvaan ja tarttuvaan urbaaniin r&b-maailmaan. Evelinan monipuolisella lauluäänellä taittuu laajalla skaalalla niin nuoren naisen uhmakkuuden, itsevarmuuden kuin toisaalta taas viehkeän lämmön tunteet. Levyn Fuulaa feat Julma H kulkee pettymyksen ja aggression aihioissa kun taas Tanssin sun kaa edustaa kepeästi lattarifiilareissa kulkevaa tanssittavaa poppia.”Tällä albumilla kiteytyy mun tunteita ja toiveita parin vuoden ajalta. Oon kirjottanu jutuista jotka on tapahtunut mulle ja ihmisille mun lähellä. Mä oon erityisesti fiiliksissä noista synkemmistä biiseistä levyllä kun on kiva näyttää erilaisia tasoja mitä itsestä löytyy”, kuvailee Evelina debyyttiään.

Evelinan upeaa laulua kuultiin juuri erilaisissa biisivalinnoissa Maikkarin viihdeohjelmassa Tähdet Tähdet ja uusi aluevaltaus on myös 28.10. ensi-iltansa saava Dreamworksin hauska Trolls-animaatio, jossa Evelinalla on pääosa. Räväkän mutta herkän Poppy-peikon rooli on Evelinalle omiaan! Evelinan suosio on noteerattu myös European Music Awardsien Suomen ehdokkuudella! Evelinaa voi äänestää EMA:ssa täältä.