Ellinooran Elefantin paino myi kultaa – Radio NRJ Finland

Ellinooran Elefantin paino myi kultaa

Tämän vuoden ylistetyimpiin tulokkaisiin lukeutuvan laulaja-lauluntekijä Ellinooran tuorein single Elefantin paino julkaistiin syyskuussa ja se nousi muutamassa päivässä Spotifyn ykköseksi. Kappale on ollut julkaisustaan asti Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa ja striimannut jo reippaasti yli 2 miljoonaa kertaa, eli kultaan oikeuttavan määrän.

-Tällaiset uutiset vetää aika sanattomaksi. Niin iso kiitos, kun kuuntelette mun musaa! Kipeistä asioista kirjoittaminen on aina tosi haastavaa, siksi Elefantin painon hieno vastaanotto tuntuu jotenkin todella spesiaalilta. Oon saanut sosiaalisen median kautta kappaleeseen liittyen niin paljon tarinoita. Se vetää jotenkin hiljaiseksi ja tajuaa taas mikä voima musalla on. Jos yhdellä pop-biisillä joku voi saada ees vähän helpotusta ja lohtua elämäänsä niin tää laulu on onnistunut, Ellinoora kuvailee tunnelmiaan ja jatkaa: Villi lapsi-kiertue on lähtenyt onnistuneesti käyntiin ja perjantaina juhlitaan levyjulkkareita Tavastialla. Siihen iltaan tulee tiivistymään kaikki. Suosittelen vahvasti saapumaan paikalle, tulossa eeppinen ilta!

Villi lapsi -albumi myi jo ennakkoon kultaa ja sen myynti lähestyy tällä hetkellä kovaa vauhtia platinarajaa. Albumilta on lohkaistu jättihitit Leijonakuningas ja Carrie, jotka ovat striimanneet jo reippaasti yli platinarajan.