Ellinoora julkaisi uuden sinkkunsa Elefantin paino – Radio NRJ Finland

Ellinoora julkaisi uuden sinkkunsa Elefantin paino

Leijonakuningas ja Carrie –jättihiteistä tunnettu Ellinoora julkaisi tänään ison ja kauniin popkappaleen Elefantin paino. Biisi löytyy kiivaasti odotetulta debyyttialbumilta Villi lapsi, joka julkaistaan viikon päästä 16.9.

-Vaikka omia biisejä ei voi laittaa järjestykseen niin Elefantin paino on mulle kuitenkin erityisen merkityksellinen laulu ja olen onnellinen, että nimenomaan se julkaistaan näin viikko ennen Villi Lapsi -debyyttialbumin ilmestymistä.

Elefantin paino on popbiisi, joka ui tummissa sävyissä, mutta kuitenkin lopuksi jäljelle jää  lohtu ja toivo. Keikoilla ihmiset ovat pysähtyneet hetkeksi ja laittaneet mulle jälkeenpäin viestiä että mikä tää biisi on, ja milloin sen voi kuulla uudestaan, nyt voi. Ellinoora kertoo.

Ellinoora on ollut vuoden kovimpia tulokasartisteja. Hän on noussut suuren yleisön tietoisuuteen popkappaleillaan Carrie ja Leijonakuningas, jotka ovat molemmat striimanneet jo platinaa. Molemmat kappaleet ovat olleet myös Suomen radioiden soitetuimpia biisejä useita viikkoja. Ellinoora kirjoittaa itse omat kappaleensa ja on säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Ellinooralla on takanaan näyttävä keikkakesä, johon kuului kymmeniä keikkoja ja useita festarivetoja mm. Provinssissa ja Ruisrockin Rantalavalla tuhansien ihmisten yleisömerelle. Ellinoora lähtee kattavalle klubikiertueelle syyskuun lopussa Villi lapsi –debyyttialbuminsa julkaisun myötä. Villi lapsi -levyjulkkarikeikka järjestetään Tavastialla 14. lokakuuta.