Ellinoora julkaisi tänään uuden sinkun – Radio NRJ Finland

Ellinoora julkaisi tänään uuden sinkun

Ellinoora nähdään tänä kesänä isoilla festarikeikoilla mm. Provinssissa ja Ruisrockissa. Hän on myös yksi Helsinki Pride Puistojuhlan NRJ Konsertti -artisteista.

Suomen hehkutetuin tulokasartisti Ellinoora julkaisi tänään uuden singlen ”Rakkauden kesä”. Uuden puolen Ellinoorasta esittelevä biisi on jatkoa Leijonakuningas –ja Carrie –jättihiteille.  Kuuntele Rakkauden kesä täältä! Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä Samuli Sirviön kanssa. Rakkauden kesä löytyy Ellinooran odotetulta esikoisalbumilta, joka julkaistaan 16. syyskuuta.

-Rakkauden kesä on vilpitön ja erilainen laulu. Siinä halutaan uskoa kesän (ja ehkä elämän) läpi kestävään rakkauteen. Laulussa esiintyy pieniä hetkiä: ukulelen soittamista parvekkeella ja toisen darrakooman tuijottamista. Hetkistä huokuu se fiilis kun tuntuu että kerrankin kaikki menee hyvin tietyn tyypin kanssa, Ellinoora kuvailee biisiä.

Ellinooran edelliset singlet Carrie ja Leijonakuningas ovat olleet useita viikkoja Suomen soitetuimpia radiokappaleita. Leijonakuningas on striimannut Spotifyssa jo reippaasti yli platinaan oikeuttavan määrän eli yli 4 miljoonaa kertaa. Myös Carrien striimimäärät rikkovat pian platinarajan.

Loistavista keikoista tunnettu Ellinoora tekee kesällä kattavan kiertueen, jonka aikana hän nousee isoille lavoille muun muassa Provinssirockissa ja Ruisrockissa. Suuria tunteita sisältävät kappaleet pääsevät oikeuksiinsa suurilla festarilavoilla. Ellinoora erottuu persoonallisella lauluäänellään sekä kauniilla ja koukuttavilla folk/popmelodioillaan.

image003.jpg