Ed Sheeranin albumi suoraan listaykköseksi – Radio NRJ Finland

Ed Sheeranin albumi suoraan listaykköseksi

Ed Sheeran julkaisi 12. heinäkuuta uuden kollaboraatioalbumin No.6 Collaborations Project. Albumi nousi heti ensimmäisen viikon jälkeen Suomen viralliseksi listaykköseksi! Albumilta löytyy häikäisevä joukko supertähtiä, joita Sheeran itsekin ihailee. Albumi on menestynyt maailmanlaajuisesti ja noussut myös monien muiden maiden lisäksi kotimaassaan Iso-Britanniassa listaykköseksi. Lisäksi Sheeranin kesäkuun lopulla julkaistu sinkku Beautiful People (feat. Khalid) nousi Brittien sinkkulistan ykköseksi.

Malmin lentokentällä tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona järjestettävät suurkonsertit ovat rikkoneet ennätyksiä. Huomenna ja ylihuomenna järjestettävät konsertit ovat vetäneet yli 106 000 katsojaa. Tämä tekee niistä Suomen historian suurimman konserttitapahtuman.

Albumin julkaisua ja tulevia konsertteja on juhlittu jo monella tempauksella. Helsinki on ollut koko kuluvan heinäkuun ajan EDsinki ja Ed Sheeranin on voinut bongata katukuvasta jo muutaman viikon ajan muun muassa Sing-Along -tapahtumassa Musiikkitalolla sekä Ed Sheeran – olohuoneessa Helsingin Rautatientorilla.