Clean Bandit julkaisee uuden albumin 30.marraskuuta – ALMA mukana tähdittämässä albumia – Radio NRJ Finland

Clean Bandit julkaisee uuden albumin 30.marraskuuta – ALMA mukana tähdittämässä albumia

Kansainvälinen supersensaatio Clean Bandit julkaisee uuden albumin 30.marraskuuta. What Is Love? on yhtyeen kolmen vuoden työn tulos, joka on laaja kattaus popahtavia megabiittejä tunteikkaisiin sanoituksiin yhdistettynä.

Huikeat yhteistyöt muiden supertähtien kanssa tekevät albumista entistä odotettavamman. Albumia tähdittävät mm. Ellie Goulding, Anne-Marie, Rita Ora, Zara Larsson ja Demi Lovato. Albumilla vierailee myös kotimaan ylpeytemme ALMA, kappaleella In Us I Believe!

What Is Love? –albumin hitit on nauhoitettu eri puolilla maailmaa. Albumin ovat tuottaneet trion pitkäaikainen yhteistyökumppani Mark Ralph sekä yhtyeen jäsenet Jack Patterson ja Grace Chatto.

Chatto kertoo, että albumi kuvaa rakkauden eri tasoja ja muotoja.

”Olemme tehneet albumia kolmen vuoden ajan, minkä aikana olemme kokeneet rakkautta eri tavoilla – ja jotkut meistä myös sydänsuruja. Jollain tavalla saimme ilmaistua kaiken tämän koetun rakkauden musiikillamme. Albumi käy läpi sitä, miten me ihmiset teemme uhrauksia rakkaimpiemme vuoksi, vaikka se olisi vaikeaa. On ollut suuri kunnia kirjoittaa ja nauhoittaa kappaleita yhdessä mahtavien laulajien ja muusikoiden kanssa albumia varten. Toivomme, että jokainen voisi samaistua biiseihimme emmekä malta odottaa jakaa ne teidän kanssanne!”

Grammy-palkittu yhtye Clean Bandit on myynyt yli 40 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti. Yhtye on tunnettu ainutlaatuisesta soundistaan, jossa yhdistyvät niin klassinen, elektroninen, pop-, dancehall ja R&B –musiikkityylit. Yhtyeen superhitti Solo (feat. Demi Lovato) oli sekä kotimaassaan Iso-Britanniassa että Suomessa Spotifyn listaykkönen. Jo lähes tuplaplatinaa Suomessa striimannut kappale oli myös radioiden yksi soitetuimmista kappaleista tänä kesänä!

Katso What Is Love? –kappalelista alta:

1.  Symphony (feat. Zara Larsson)

2.  Baby (feat. Marina & Luis Fonsi)

3.  Solo (feat. Demi Lovato)

4.  Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)

5.  Mama (feat. Ellie Goulding)

6.  Should’ve Known Better (feat. Anne-Marie)

7.  Out at Night (feat. KYLE & Big Boi)

8.  Last Goodbye (feat. Tove Styrke & Stefflon Don)

9.  We Were Just Kids (feat. Craig David & Kirsten Joy)

10.  Nowhere (feat. Rita Ora & KYLE)

11.   I Miss You (feat. Julia Michaels)

12.  In Us I Believe (feat. ALMA)

Deluxe

1.  24 Hours (feat. Yasmin Green)

2.  Playboy Style (feat. Charli XCX & Bhad Bhabie)

3.  Beautiful (feat. DaVido & Love Ssega)

4.  Tears (feat. Louisa Johnson)