Calvin Harris nousi Spotifyn ykköseksi – Radio NRJ Finland

Calvin Harris nousi Spotifyn ykköseksi

Calvin Harrisin tuorein single One Kiss ft. Dua Lipa on noussut Spotifyn globaalisti kuunnelluimmaksi kappaleeksi. One Kiss kerää päivittäin yli 4 miljoonaa striimiä. Tähän mennessä sitä on kuunneltu jo yli 210 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja singlen musavideota YouTubessa on katsottu yli 87 miljoonaa kertaa. Katso Emil Navan ohjaama video tästä!

Briteissä One Kiss on ollut virallisen listan ykkösenä 6 peräkkäistä viikkoa, mikä on pisin aika Calvinin singlelle. Aikaisemmin Calvin on ollut ykkösenä yhtä pitkään Rihannan kanssa singellä We Found Love, jolloin kappale oli listan kärkipaikalla kahdesti kolme viikkoa peräkkäin.

Skotlantilainen Calvin Harris on yksi suurimmista elektronisen musiikin nimistä ja vaikuttajista. Uransa aikana 5 albumia julkaissut DJ/tuottaja on myynyt yli 17 miljoonaa albumia ja 135 miljoonaa singleä. Grammyllakin palkittu Harris on tehnyt yhteistyötä useiden supertähtien kuten Pharrell Williamsin, Katy Perryn ja Frank Oceanin kanssa. Viimeksi Suomessa Provinssissa vuonna 2015 nähty Calvin Harris julkaisi kesällä 2017 edellisen albuminsa Funk Wav Bounces Vol. 1, joka nousi Suomessa suoraan albumilistan ykköseksi. Myös albumin single Feels nousi Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi.