Calvin Harris julkaisi odotetun Funk Wav Bounces Vol. 1 –albumin – Radio NRJ Finland

Calvin Harris julkaisi odotetun Funk Wav Bounces Vol. 1 –albumin

Grammylla palkittu Calvin Harris yllätti helmikuussa uudella soundilla julkaistessaan Slide-singlen. Uusi tyyli sai fanit sekaisin ja pian selvisi, että myös maailman isoimmat artistit halusivat olla mukana nyt julkaistavalla Funk Wav Bounces Vol. 1 –albumilla. Vierailevia tähtiä albumilla on mukana yhteensä 21.

Slide-singleä seurasi Young Thugin, Pharrell Williamsin ja Ariana Granden tähdittämä Heatstroke ja Futuren ja Khalidin tähdittämä Rollin. Albumin tuorein single Feels ft. Pharrell Williams, Big Sean ja Katy Perry julkaistiin 16. kesäkuuta. Kappale on muutamassa viikossa kerännyt jo yli 27 miljoonaa striimiä Spotifyssa ja singlen musavideota katsottiin vuorokaudessa yli 5 miljoonaa kertaa.

Viimeksi Suomessa kesän 2015 Provinssirockissa nähty Calvin Harris on julkaissut neljä albumia. Vuonna 2014 julkaistu Motion on myynyt Suomessa tuplaplatinaa ja vuonna 2012 julkaistu 18 Months platinaa. Myös viime vuonna julkaistut singlet This Is What You Came For ja My Way ovat rikkoneet platinarajan Suomessa. Calvin Harris on tehnyt yhteistyötä muun muassa Rihannan, Ellie Gouldingin, Hurtsin, HAIMin ja Florence And The Machinen kanssa ja tullut tunnetuksi megahiteistä kuten Summer, Under Control, Blame ja Outside.