Benjaminilta uusi sinkku ensi viikolla – Radio NRJ Finland

Benjaminilta uusi sinkku ensi viikolla

Syksyllä Tähdet, tähdet -ohjelmassa katsojia ihastuttaneen Benjaminin odotettu single Bad Luck Love julkaistaan keskiviikkona 8. maaliskuuta. Artistin itsensä lisäksi kappaletta olivat tekemässä Mikke Vepsäläinen, Ida Paul ja Tiina Vainikainen.

Uudella kappaleella aikuisempaa puoltaan esittelevän Benjaminin omakohtainen single kertoo tarinan ensi-ihastumisesta. Siitä kun ei tiedä, onko se hyvä juttu, mutta haluaa silti antautua tunteelle täysin ja saada homman toimimaan.

–  Kappaleen tarinassa on aitoutta ja haikeutta. Rakkaus on maailman ihanin mutta samalla myös kiduttavin asia. Varsinkin jos toinen asuu toisella puolella maailmaa eikä häntä ole mahdollista nähdä kuukausiin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään masentelubiisi, päinvastoin! En malta odottaa että jengi bailaa kappaleen tahtiin, Benjamin sanoo.

benjamin-badlucklove

Suomen lisäksi Benjamin on menestynyt Espanjassa: hänen huhtikuussa 2016 julkaistu debyyttialbuminsa Fingerprints nousi siellä suoraan virallisen albumilistan kolmanneksi. Lisäksi Benjamin on esiintynyt Espanjassa kymmentuhatpäisille yleisöille erilaisissa konserteissa ja tehnyt maassa oman klubirundin. Hänellä on myös yhteisbiisi Espanjan suosituimman tyttöbändin Sweet Californian kanssa.

Viime syksynä Benjamin sai katsojat puolelleen MTV3:n supersuositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Suuren yleisön tietoisuuteen Benjamin nousi luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012. Tällä hetkellä hänellä on Instagramissa yli 368 000 seuraajaa. Benjamin on jo useamman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.